RADI BANALAN POSAO, A IMA PLATU KAO PROGRAMER! Za ovo vam ne treba fakultet, a možete da zaradite ODLIČNO: Dan je loš kada mi ostane hiljadarka, ali...

Autor: D.B.

Vesti

26.12.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav posao može da radi svako, za njega vam ne treba ni fakultet, međutim, najzanimljiviji je studentima.

RADI BANALAN POSAO, A IMA PLATU KAO PROGRAMER! Za ovo vam ne treba fakultet, a možete da zaradite ODLIČNO: Dan je loš kada mi ostane hiljadarka, ali...

Foto: Instagram.com/printscreen, pixabay.com

Prevara

Mlade devojke, uglavnom studentkinje, često se odlučuju da zarade džeparac radeći u sportskim kladionicama. Za njih, fiksna plata nije primarni izvor zarade, već bakšiš koji dobijaju od posetilaca.

Marija V. je jedna od njih. Iako je upisala fakultet, želela je da radi i odlučila se za posao u kladionici. Prilika se ukazala zahvaljujući svojoj sestri koja je već radila u istoj kladionici i dobro zarađivala. Nakon što je ispunila uslove za posao, ubrzo je primljena i započela svoju karijeru.

Marija je brzo shvatila da rad u kladionici može biti stresan, ali se trudi da se ne dotiče negativnih emocija posetilaca. Ipak, često prima neobična čašćenja u vidu novca, bombonjera i čokolada. Iako su situacije stresne, Marija ističe da je niko nikada nije povisio ton na nju, a čak i kada ih zamoli da se lepše ponašaju, posetioci se primire.

U početku je imala svoje sumnje, posebno kada je dobila posao u maloj kladionici u blizini svoje kuće. Međutim, brzo je shvatila da se neće pokajati, posebno kada je već drugog dana dobila bakšiš od posetioca koji je dobio veliki dobitak.

Uzlet karijere uz Svetsko prvenstvo u fudbalu

Sve je krenulo uzlaznom putanjom za Mariju kada je počelo Svetsko prvenstvo u fudbalu. Tada je imala mnogo posla, ali se brzo uhodala i postala omiljena među posetiocima. Tokom jedne utakmice, jedan posetilac je imao dobitak od 150.000 dinara i odlučio je da časti sve u kladionici, a Mariji je dao čokoladu od 300 grama i 10.000 dinara kao znak zahvalnosti za "donesenu sreću".

Iako je rad u sportskim kladionicama izazovan, Marija ističe da joj ovaj posao savršeno odgovara. Zahvaljujući svojoj lepoti i šarmu, ali i trudu i radu, uspela je da ostvari značajan prihod i pronađe zadovoljstvo u poslu koji obavlja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading