VELIKA STVAR ZA OVU GRUPU GRAĐANA: Najavljuje se novih 30.000 dinara - Proverite da li ste među njima!

Autor: D.B.

Vesti

24.12.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Vladimir Gak istakao je važnost podrške poljoprivredi.

VELIKA STVAR ZA OVU GRUPU GRAĐANA: Najavljuje se novih 30.000 dinara - Proverite da li ste među njima!

Foto: RINA

U Inđiji, 59 poljoprivrednih proizvođača imaju razlog za zadovoljstvo jer su dobili ugovore za osiguranje useva u vrednosti od 4,8 miliona dinara. Ovi ugovori su pripremljeni od strane Agencije za ruralni razvoj Opštine Inđija, a uručio ih je lično predsednik opštine Vladimir Gak. 

On je takođe najavio dodatna davanja od 1,2 miliona dinara za još 16 poljoprivrednika, čime će ukupan iznos davanja iznositi impresivnih 6 miliona dinara.

Predsednik opštine Vladimir Gak istakao je važnost podrške poljoprivredi, naglašavajući da je svaki dinar uložen u ovu granu dobrodošao. On je najavio da će dodatni ugovori biti dodeljeni sledeće nedelje, što će dodatno osnažiti poljoprivrednu zajednicu u ovom regionu.


Osim toga, poljoprivrednicima koji su pretrpeli štetu od nedavnog nevremena obećana je nadoknada od 30.000 dinara iz opštinskog budžeta. Ova inicijativa predstavlja značajan korak lokalne samouprave u pružanju podrške poljoprivrednicima koji su suočeni sa nepredviđenim izazovima.

Saša Vesić iz Novih Karlovača, koji se bavi ratarstvom i stočarstvom, izrazio je zadovoljstvo što se više pažnje posvećuje osiguranju useva, ističući da je veoma važno da se poljoprivrednicima pruži podrška u prevazilaženju izazova sa kojima se suočavaju. Ova inicijativa lokalne samouprave predstavlja primer efikasnog i direktnog pristupa rešavanju problema poljoprivrednika, i predstavlja korak u pravom smeru ka očuvanju poljoprivredne proizvodnje u ovom regionu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading