OVO TREBA SVAKI SRBIN DA ZNA! Pogledajte na koji način možete uštedeti elčektričnu energiju: Treba vam samo jedna novčanica i - PROBLEM REŠEN! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.12.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ovaj način ćete zasigurno uštedeti i manje plaćati račune.

OVO TREBA SVAKI SRBIN DA ZNA! Pogledajte na koji način možete uštedeti elčektričnu energiju: Treba vam samo jedna novčanica i - PROBLEM REŠEN! (VIDEO)

Foto: shutterstock, eps

Sve što vam treba je jedna papirna novčanica, imbus ključ i nekoliko minuta vašeg vremena. Probajte, vredi uštedeti na računima.

Imate problem sa grejanjem prostorija tokom zimskih meseci? Čini vam se da vam je račun za potrošnju energenata previsok? Problem je verovatno u stolariji. A problem - ponekad - možete i sami da rešite.

Nedavno se na mreži Instagram pojavilo jednostavno i originalno rešenje za prozore koji "ne dihtuju".

 

https://www.instagram.com/reel/C0rR-FSx85M/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3167ede0-1ea4-47ab-bc0e-d1c17451ec24

 

Sigurno ste i vi često osetili problem nepotpunog zatvaranja prozora.

Kako biste sprečili da vam hladan vazduh ulazi u kuću, kako vam ukućani ne bi govorili da "ne treba da grejete ulicu", dovoljno je da proverite da li se prozori zatvaraju kako treba baš onako kako pokazuje video:

Ubacite novčanicu (radi i sa dinarima, ne brinite!) i zatvorite prozor. Ako možete da izvučete novčanicu - prozor se ne zatvara dobro. Zato okrenite običnim imbusom onaj šraf koji se nalazi na sredini prozora.

Ponovite postupak: otvorite prozor, stavite novčanicu, zatvorite prozor. Povucite novčanicu. Ako opet možete da je izvučete - ponovo pokušajte. Ako ne možete da je izvučete - znači da prozor "dihtuje".

Nema potrebe da zovete majstora. Uštedećete na tome što ćete ovu malu "popravku" odraditi sami, a kasnije i na računu za struju ili gas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading