NE SLUTI NA DOBRO! Meštani Golije u šoku posle onoga što su videli: "NE VERUJEMO SVOJIM OČIMA, OVO SE RANIJE NIJE DEŠAVALO"!

Autor:

Vesti

02.12.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od meštana je izjavio da su bili zatečeni onim što su videli.

NE SLUTI NA DOBRO! Meštani Golije u šoku posle onoga što su videli: "NE VERUJEMO SVOJIM OČIMA, OVO SE RANIJE NIJE DEŠAVALO"!

Foto: RINA

Jedan događaji na planini Golija izazvao je nevericu među meštanima sela Bele Vode.

Uprkos snežnim padavinama, meštani su bili svedoci izuzetno neobičnog prizora - dugačke zmije na putu. Kako su istakli, u pitanju je bio poskok, a ovakvo ponašanje gmizavaca nije viđeno decenijama unazad.


Jedan od meštana je izjavio za RINU da su bili zatečeni onim što su videli.

- Nismo verovali svojim očima. Ovo ne pamtimo da se ranije dešavalo. Iako je zima sve bliža, očigledno je da je topao dan zbunio zmije - rekao je meštanin.



Nije samo selo Bele Vode bilo poprište neobičnog ponašanja zmija. Na teritoriji Moravičkog okruga zabeležena je najezda ovih gmizavaca, što je dovelo do toga da zmijolovac Dejan Bisenić ima pune ruke posla čak i tokom ovog perioda. 

Prema narodnom verovanju, neobično ponašanje zmija zimi i njihov izlazak kad im vreme nije, može biti upozorenje na prirodnu katastrofu. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading