OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O STANJU DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NAKON OTKAZA: Voditeljka više NIJE u Srbiji, donela je zvaničnu odluku!

Autor:

Zabava

02.12.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević napustila Srbiju!

OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O STANJU DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NAKON OTKAZA: Voditeljka više NIJE u Srbiji, donela je zvaničnu odluku!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Voditeljka Dušica Jakovljević napustila je Srbiju i uputila se na u Austriju sa ćerkom, gde će provesti neko vreme. Voditeljka nakon otkaza na televiziji Pink odlučila je da se malo prepusti uživanju i putovanju, pa je tako svoju naslednicu povela sa sobom. 

Dušica je na Instagram profilu upravo objavila fotografiju kojom je potvrdila da je napustila Srbiju, te je označila da se nalazi u Austriji. U svečanoj, zelenoj haljini, koja je isticala njene bujne grudi, Dušica je pozirala pred ogledalom, a komentari su se samo nizali jedan za drugim. 

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević Instagram

 

- "Dušice, bomba si", "Izgledam kao ukras za jelku", "Vatrena plavuša" - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, nedavno voditeljka Dušica Jakovljević govorila je o tvrdnjama mnogih gledalaca da je pod dejstvom alkohola vodila program "Zadruge" jednom prilikom.

- Mi smo navikli na to. Najlakše je reći danas: ‘Vidi je, pijana je‘. A, ti nisi ni svestan koliko si umoran, ali guraš. Nikad nisam volela da kažem da sam umorna, nikad se nisam žalila. Pa, koliko žena sada gleda ovo, koje same odgajaju decu? Moja deca žive sa mnom, pa prosto, dođu s posla... U kom god da si poslu, kada još i odgajaš decu, a imaš i svoj život i profesiju - kazala je voditeljka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading