UBIO BABU OD BATINA PA HTEO DA JE SILUJE, ONA UMRLA! Nesrećna žena posle 20 dana izdahnula u bolnici!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

11.01.2024

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalan slučaj silovanja.

UBIO BABU OD BATINA PA HTEO DA JE SILUJE, ONA UMRLA! Nesrećna žena posle 20 dana izdahnula u bolnici!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Protiv Pančevca S. K. (62) Više javno tužilaštvo u tom gradu podiglo je optužnicu u decembru zbog sumnje da je pokušao da siluje staricu S. A. (90), a tom prilikom ju je brutalno pretukao! Nesrećna žena je od zadobijenih povreda preminula dvadeset dana kasnije u bolnici.

Stravičan zločin koji i danas ledi krv u žilama i pamte ga svi Pančevci dogodio se 2. avgusta ove godine oko 15 sati u Ulici Koste Trifkovića u pančevačkom naselju Strelište. Kako se navodi u optužnici, S. K. je upotrebom sile pokušao da obljubi staricu na način zbog kojeg je žrtva zadobila teške povrede opasne po život.

Nesrećna žena se otimala i pokušavala je da se spase, a monstrum ju je zatim brutalno pretukao. Zadobila je teške povrede, zbog čega je lečena u bolnici. Nažalost, dvadeset dana kasnije preminula je u bolnici - navodi izvor blizak istrazi za Informer.

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju za koje je propisana kazna zatvora od najmanje deset godina ili kazna doživotnog zatvora.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading