ANA VOLŠ NESTALA PRE TAČNO GODINU DANA! Istragom otkriveni BIZARNI DETALJI koji ukazuju da joj je suprug Brajan KRVNIČKI PRESUDIO: I DALJE MU SE SUDI ZA UBISTVO!

Autor: D.B.

Hronika

01.01.2024

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Beograđanka Ana Volš nestala je na današnji dan, pre tačno godinu dana, u Kohasetu, a ubrzo nakon toga njen suprug Brajan optužen je za njeno ubistvo.

ANA VOLŠ NESTALA PRE TAČNO GODINU DANA! Istragom otkriveni BIZARNI DETALJI koji ukazuju da joj je suprug Brajan KRVNIČKI PRESUDIO: I DALJE MU SE SUDI ZA UBISTVO!

Foto: Tanjug/AP, Instagram/Printscreen

Brajan Volš optužen za ubistvo Ane Volš

Nestanak Ane Volš iz Vašingtona ostao je misterija sve do trenutka kada je njen kolega prijavio njeno odsustvo sa posla. Međutim, ono što je usledilo bilo je daleko od uobičajenog slučaja nestanka.


Suprug  koji je takođe prijavio Anin nestanak odmah je privukao pažnju javnosti svojim ponašanjem, što je izazvalo sumnje da bi upravo on mogao biti umešan u ovaj slučaj.

Poslednji put viđena uoči novogodišnje noći, Ana je provela vreme sa svojim prijateljima, od kojih je jedan otišao kući, dok se sumnja da je njen suprug bio poslednja osoba koja ju je videla živu.

Tužilaštvo je usmerilo svoje sumnje ka suprugu koji je optužen da je ubio Anu nožem, a zatim se rešio njenog tela na jeziv način. Uprkos tome što delovi tela nisu pronađeni, pronađeni su brojni dokazi koji ga terete za ovo ubistvo.

Ponašanje optuženog dodatno je pojačalo sumnje, posebno laži o svom kretanju i kupovina sredstava za čišćenje u vrednosti od 450 dolara umesto namirnica.

Poziv koji je optuženi uputio redakciji kako bi prijavio Anin nestanak izazvao je veliku pažnju javnosti. Mnogi su primetili da je zvuk njegovog glasa bio hladan i bez traga emocija.

Iako je prošlo godinu dana od Aninog nestanka, suđenje optuženom i dalje traje, čime se održava interesovanje javnosti za ovaj slučaj.

Kroz sve ove događaje, slučaj Ane i njenog nestanka je ostao u fokusu medija i javnosti, pokazujući koliko jedan događaj može duboko da utiče na društvo i da izazove talas emocija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading