TRAGEDIJA KOJA JE ŠOKIRALA JAVNOST! Otac, majka i ćerka pronađeni mrtvi u vili vrednoj preko 6 miliona dolara: Pre zločina stigao im važan dopis! (VIDEO)

Autor:

Svet

30.12.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo stravično ubistvo je zavilo u crno malo mesto udaljeno dvadesetak kilometara od Bostona, kada su ugledni bračni par iz Masačusetsa, Tina Kamal (54), njen supruga Rakeš (57) i njihova ćerka Arijana (18) pronađeni mrtvi u vili vrednoj 6,7 miliona dolara.

TRAGEDIJA KOJA JE ŠOKIRALA JAVNOST! Otac, majka i ćerka pronađeni mrtvi u vili vrednoj preko 6 miliona dolara: Pre zločina stigao im važan dopis! (VIDEO)

Foto: Shutterstsock

Porodica je bila suočena s finansijskim izazovima, podneli su zahtev za bankrot, a nedavno su dobili obaveštenje o oduzimanju imovine.

Tragično otkriće desilo se u vili koja se nalazi na elitnoj lokaciji, udaljenoj svega 30 kilometara od Bostona, a koja broji neverovatnih 27 soba.

Rođak porodice Kamal bio je taj koji je u četvrtak uveče posetio vilu i zatekao prizor koji je šokirao javnost, nakon čega je odmah pozvao policiju. Inspektori su potvrdili prisustvo dva tela i oružja na mestu događaja.

Mediji su otkrili da je porodica Kamal zapala u teškoće u prethodne dve godine, čemu svedoči i podnošenje zahteva za bankrot tokom 2022. godine. Dodatno, stiglo je obaveštenje o oduzimanju njihove vile, koja se nalazi na ekskluzivnoj adresi s još osam luksuznih kuća, svaka procenjena na najmanje 5 miliona dolara.

Porodica je bila povezana s EduNova, nepostojećom tehnološkom kompanijom koja je nudila 'sistem uspeha učenika'. Kompaniju je osnovala i pokrenula Tina Kamal 2016. godine, a u decembru 2021. godine je zatvorena. Rakeš je bio glavni operativni direktor ove kompanije.

Tina Kamal bila je i član odbora američkog Crvenog krsta Masačusetsa, poznata po svom angažmanu sa vrhunskim univerzitetima i poslovnim liderima na stvaranju resursa koji pripremaju studente za vođenje i napredovanje u globalnoj ekonomiji. Pre nego što je postala preduzetnica, radila je u tehnološkim kompanijama, a istaknuto je da je diplomirala na Univerzitetu Harvard i stekla diplomu na Univerzitetu Delhi u Indiji.

Njena ćerka Arijana, koja je nedavno diplomirala na prestižnoj akademiji Milton, gde školarina iznosi gotovo 70.000 evra godišnje, planirala je studirati neuronauku na koledžu Midlberi u Vermontu.

Detalji tragedije i dalje su obavijeni velom misterije. Nije poznato koliko dugo su tela ležala u kući, niti zašto je rođak odlučio posetiti vilu u četvrtak uveče.

U ovom trenutku, sumnje se usmeravaju ka porodičnom nasilju, sugerirajući da je jedan od članova porodice počinio zločin nad druga dva pre nego što je izvršio samoubistvo.

Tela su preneta na obdukciju, a očekuje se da će više detalja biti poznato nakon njenog završetka.

Ovaj tragičan događaj ostavlja zajednicu u neverici, postavljajući pitanja o mogućim uzrocima i posledicama koji su doveli do ovakvog krajnje nesrećnog ishoda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading