JEZIVO! Dečak ubio roditelje i ranio sestru (11)! TREĆE DETE POŠTEDEO!

Autor:

Svet

30.12.2023

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je pozvao hitnu pomoć i tvrdio da je uljez provalio u kuću, ubio njegove roditelje i napao njegovu sestru pre nego što je pobegao u kamionetu, saopštila je policija.

JEZIVO! Dečak ubio roditelje i ranio sestru (11)! TREĆE DETE POŠTEDEO!

Foto: Tanjug/AP

U okrugu Fresno u Kaliforniji, u sreda uveče došlo je do jezivog zločina kada je četrnaestogodišnji dečak ubio roditelje, a svoju jedanaestogodišnju sestru ranio.

Naime, Vang i Lu Jang pronađeni su mrtvi u svojoj seoskoj kući, a njihov  sin optužen je za ova zlodela. Detalji ovog tragičnog događaja sve više dolaze do javnosti, a šokantna priča o navodnom provalniku, nedoslednostima u dečakovoj priči i teškim povredama njegove mlađe sestre ostavljaju zajednicu u neverici.

Dečak je pozvao hitnu pomoć i tvrdio da je uljez provalio u kuću, ubio njegove roditelje i napao njegovu sestru pre nego što je pobegao u kamionetu, saopštila je policija.


Međutim, policija je tokom tokom razgovora s tinejdžerom, primetili  nedoslednosti u dečakovoj priči, što je dovelo do sumnje u istinitost njegovih tvrdnji.

Kancelarija šerifa okruga Fresno saopštila je da su patrole pronašle tela roditelja i teško povređenu devojčicu, koja je hitno prevezena u bolnicu, i razgovarali sa tinejdžerom.

- Koristio je više oružja da ubije svoje roditelje i pokuša da ubije svoju sestru - navodi se u šerifovom saopštenju. - Dečak je uhapšen i optužen za ubistvo i jednu za pokušaj ubistva.

Motiv za ubistva još nije poznat.

U trenutku zločina u kući je bio i sedmogodišnji dečakov brat, ali on nije povređen. Devojčica, koja je ranjena, nije životno ugrožena.

Ova tragedija ostavlja dubok trag u okrugu Fresno i šire, a zajednica je u šoku zbog gubitka života ovog para, o kojem poznanici imaju samo reči hvale.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading