TRAGEDIJA U MASAČUSETSU: Zalutali metak pogodio trudnicu u autobusu, stadala prevremeno rođena beba

Autor:

Svet

05.10.2023

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pucnjavi u centru grada Holiouka, u američkoj saveznoj državi Masačusets, život je izgubila beba koja je rođena odmah nakon što je njenu majku pogodio zalutali metak dok se vozila u autobusu.

TRAGEDIJA U MASAČUSETSU: Zalutali metak pogodio trudnicu u autobusu, stadala prevremeno rođena beba

Foto: Tanjug/AP

Žena koja je upucana i nakon toga se porodila, jedna je od nekoliko osoba koje su pogođene iz vatrenog oružja nakon tuče koja je izbila u centru Holiouka, saopštile su lokane vlasti, preneo je AP.

Međutim, nije odmah potvrđeno u kakvom stanju su osobe koje su pogođene u pucnjavi, niti da li su osumnjičeni uhapšeni, iako je portparol državne policije izjavio da ne veruje da postoji kontinuirana pretnja za javnost.

Trudnica je pogođena dok je sedela u javnom autobusu i prebačena je u bolnicu u kritičnom stanju, saopštilo je Okružno tužilaštvo Hampden.

"Detetu, koje je rođeno po prijemu ranjene majke u bolnicu, bila je potrebna medicinska pomoć, ali uprkos naporima lekara novorodjenče je tragično preminulo", navedeno je u saopštenju tužilaštva.

Policija je reagovala na pucnjavu u sredu 12:38 po lokalnom vremenu, a u prvim reakcijama policije je saopšteno da su, po svemu sudeći, tri muškarca umešana u sukob koji je prethodio pucnjavi.

Nadležni su potvrdili da je pokrenuta istaga, ali tužilaštvo nije odmah odgovorilo na upite Asošijeted presa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading