NE IGRA PROFESIONALNO, ALI JE TRAŽENA! Visok plasman PRSATE golferke PEJDŽ! Poreklom Hrvatica iza TAJGERA VUDSA!

Autor: M. M.

Sport

29.12.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Papreno naplaćuje objave...

NE IGRA PROFESIONALNO, ALI JE TRAŽENA! Visok plasman PRSATE golferke PEJDŽ! Poreklom Hrvatica iza TAJGERA VUDSA!

Foto: instagram.com/ _paige.renee

Atraktivna plavuša Pejdž Spirinac (30) rangirana je na drugo mesto u 2023. godini po popularnosti kada je u pitanju golf.

Nekadašnja profesionalna golferka, a sada influenserka, veoma je tražena ličnost na društvenim mrežama u anketama rađenim u Sjedinjenim Američkim Državama. Takođe je i instruktor golfa, ali su je proslavile njene provokativne forografije na društvenim mrežama.

 

 

Poreklom Hrvaticu prati 3,9 miliona ljudi na Instagramu, odnosno oko milion na bivšem Tviteru, odnosno Iksu, a na listi je završila iza legendarnog golfera Tajgera Vudsa. Amerikanac uprkos činenjici da je posrnuo i dalje se najviše "gugla" u SAD, nakon što je 15 puta bio šampion.

On je pobedio u 42 od ukupno 50 američkih saveznih država, dok je Pejdž Spirinac odmah iza njega. Ona je najtraženija u četiri države!

 

 

Pejdž zarađuje oko 10.000 evra za objavu na društvenim mrežama i bogatstvo joj je procenjeno na oko tri miliona evra.

Jednom prilikom je odgovarala na pitanja obožavatelja i požalila se na način na koji javnost reaguje svaku njenu objavu sa muškarcima.

 

 

- Postoji jedna stvar o kojoj se ne govori dovoljno o ​​ženama u industriji u kojoj dominiraju muškarci, bilo da je to golf ili bilo koji drugi sport, a to je da svaki put kada se slikam sa muškarcem moram da čitam gadne komentare i čujem glasine - rekla je Špiranac i dodala:

- Osećam da me to sprečava da idem na mnoge događaje na kojima ima muškaraca. To je veoma nepravedno. Svaki put kada se slikam sa muškarcem, komentari su odvratni. To me frustrira jer ne mogu da imam normalne interakcije sa ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading