BOMBA! POVRATAK LEPE SLOVENKE NA VELIKA VRATA! Američki insajder otkriva: Tramp siguran u ishod predsedničkih izbora, pao dogovor s Melanijom!

Autor:

Svet

26.12.2023

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neimenovani izvor otkriva da Melanija Tramp jača diplomatsku prisutnost uoči predsedničkih izbor.

BOMBA! POVRATAK LEPE SLOVENKE NA VELIKA VRATA! Američki insajder otkriva: Tramp siguran u ishod predsedničkih izbora, pao dogovor s Melanijom!

Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon/Photo/Andrew Harnik

U ekskluzivnom intervjuu za američki sajt Pejdž siks, insajderi iz Mar-a-Laga navode da su Donald Tramp i njegova porodica izuzetno sigurni u njegov povratak na predsedničku funkciju. Prema rečima izvora, postignut je dogovor sa Melanijom Tramp da ona pojača svoja pojavljivanja na velikim diplomatskim događajima tokom 2024. godine.

Melanija Tramp, koja je nedavno zajedno sa bivšim prvim damama SAD prisustvovala sahrani Rozalin Karter, supruge bivšeg predsednika Džimija Kartera, sada se ''oseća sigurnijom u svojoj ulozi.'' Prema informacijama, pozitivan prijem kod porodice Karter doprineo je tome da se Melanija oseća samouverenije kao predstavnica svog supruga i kao diplomatska figura.

Foto: SAUL LOEB / AFP / Profimedia

 

Izvor je izjavio: "Melanija shvata da je došlo njeno vreme da se pridruži rangu istorijskih prvih dama i ostavi svoj trag u istoriji. Oseća da je spremna da obavlja ulogu prve dame po drugi put."

Dodao je da Melanija, koja ima 53 godine i poreklom je iz Slovenije, sada ima više vremena da se posveti svojoj ulozi, imajući u vidu da njihov sin Baron Trump sada ima 17 godina.

- Najuža porodica, uključujući Melaniju, snažno podržava bivšeg predsednika. Nakon retkog pojavljivanja u javnosti na sahrani Karterove supruge, Melanija je sa Donaldom Trampom viđena na još jednom javnom događaju - dodeli Patriotskih nagrada u njihovoj vili Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi - istakao je neimenovani izvor američkog medija.

Izvor je otkrio da su oboje bili sjajno raspoloženi tokom događaja.

Ova pojačana diplomatska aktivnost Melanije Tramp ukazuje na ambicije porodice Tramp da se vrate na političku scenu, ostavljajući snažan utisak uoči predstojećih predsedničkih izbora u Americi 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading