MELANIJA JE SAZNALA SVE O "ZLATNOM TUŠU" U MOSKVI, EVO KAKO JE REAGOVALA: Pojavile se glasine da je ORGIJAO SA PROSTITUTKAMA, Tramp je morao da KAŽE ISTINU

Autor:

Svet

20.11.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Donald Tramp je na predizbornom skupu u Fort Dodgeu, Ajovi, u subotu, ispričao kako je Melaniji saopštio optužbe o “zlatnom tuširanju”, tvrdeći da ona nije verovala u to jer je on “germofob”, odnosno osoba koja ima paničan strah od mikroorganizama.

MELANIJA JE SAZNALA SVE O "ZLATNOM TUŠU" U MOSKVI, EVO KAKO JE REAGOVALA:  Pojavile se glasine da je ORGIJAO SA PROSTITUTKAMA, Tramp je morao da KAŽE ISTINU

Foto: Tanjug-AP

Tramp je rekao da Melanija nikada nije verovala u optužbu da je platio seksualnim radnicama da ga polivaju urinom, jer je znala da je on “germofob”. Rekao je da su te optužbe “najveće lov na veštice svih vremena”, usmeren protiv njega, navodi Dejli mejl.

Sporni dosije, koji je 2016. godine sastavio bivši britanski špijun Kristofer Stil, tvrdio je da su ruske vlasti tajno snimile seksualne radnice kako uriniraju na Trampa u hotelskoj sobi u Moskvi.

Tramp je poznat kao germofob, poznat po ponavljanju rečenice “Ne mogu se razboleti, ne mogu se razboleti” kada nekoga izbaci iz sobe zbog curenja nosa.

Pre nego što je izabran, jednom je napisao da je praksa rukovanja “varvarska”, jer širi bolesti.

Prošlog meseca Tramp je pokušao da pokrene tužbu protiv Stila na Visokom sudu u Londonu. Oštro je negirao osudio optužbe da je učestvovao u “zlatnim tuševima” sa moskovskim prostitutkama i platio mito ruskim zvaničnicima.

Inače, germofob je osoba koja ima ekstremni strah od mikroorganizama i opsesiju sa čistoćom. Ovaj strah je često iracionalan. Čak i misao o mogućem kontaktu s objektom straha izaziva paniku, pa se osoba trudi da izbegava takve situacije. Germofob često pere ruke, stalno koristi sredstva za dezinfekciju, održava sterilnu čistoću u kući. Čak i u svom stanu, germofob može koristiti jednokratne maramice i rukavice.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading