RODITELJI IZDALI DETE: Videli šta radi u sobi, pa ga PRIJAVILI POLICIJI! Ovakvu reakciju naroda nisu očekivali

Autor:

Svet

14.12.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrili su da on u sobi čuva nešto što bi moglo da povredi i njega i druge

RODITELJI IZDALI DETE: Videli šta radi u sobi, pa ga PRIJAVILI POLICIJI! Ovakvu reakciju naroda nisu očekivali

Foto: shutterstock

Roditelji

Slovenija bruji o potezu roditelja koji su u Ljubljani u sobi svog sina pronašli 400 komada pirotehničkih sredstava koje je on planirao da upotrebi oko Božića i Nove godine.

Kako je dete kupilo sva ta sredstva bez njihovog znanja i podrške, oni su mu posle kraćeg razgovora rekli da će ga prijaviti policiji ako se ne reši pirotehnike.

Dečak to nije želeo da uradi i policija je porodici zakucala na vrata, pošto su je otac i majka pozvali.

Policajci su bili oduševljeni ovim gestom.

- Svojim odgovornim ponašanjem zaista su dali primer djetetu i sprečili moguće povrede - napisala je policija Ljubljane na društvenim mrežama.

- Upravo roditelji imaju važnu ulogu u osvešćivanju maloletnika o opasnostima pirotehnike. Važno je da govore o toj temi i upozoravaju decu na opasnosti i posledice upotrebe pirotehničkih proizvoda - istakli su u ljubljanskoj policiji.

Ne samo što je roditelje pohvalila policija, već su oduševljeni bili i obični građani smatrajući u komentarima da bi svako morao tako da postupi brinući se o sigurnosti svoje dece.

"Dugo se nisam ovako oduševio nekom vešću kao sad", "Gde bi bio kraj našem društvu kada bi svako ovako postupio. Moj pas svakog decembra proživljava najgori stres zbog ludaka koji bacaju petarde", pisali su ljudi u komentarima na vest na platformi X. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Šaško

14.12.2023 23:35

Svaka čast! Da je više ovakvih roditelja ne bi bilo ni problema!