OČEVICE PODILAZILA JEZA OD PRIZORA: Evo šta je sve ostalo na mestu ubistva srpskog kriminalca - Tragovi satima bili na trotoaru (GALERIJA FOTOGRAFIJA)

Autor:

Hronika

10.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga ubistva Srbina Darka Geislera u Brazilu počela uviđajem na mestu zločina gde su prikupljeni prvi dokazi, a pet proteklih dana uhapšeno je više osoba i među njima narko diler sa našeg podneblja.

OČEVICE PODILAZILA JEZA OD PRIZORA:  Evo šta je sve ostalo na mestu ubistva srpskog kriminalca - Tragovi satima bili na trotoaru (GALERIJA FOTOGRAFIJA)

Foto: youtube/Printscreen/TVtribuna, https://g1.globo.com/

Iza Pančevca Darka Geislera(43), lica sa poternice, a koji je radio za crnogorski škaljarski kriminalni klan, ostale su jezive slike na trotoaru ulici u ulici Rua Sao Jos, u naselju Embare u Santosu u Brazilu, gde je izrešetan na očigled četvorogodišnjeg sina i supruge. Ubijeni se sumnjičio za ubistvo Andrije Mrdaka, bliskog "barskom klanu",  25. decembra 2014. ispred ulaza u zatvor u crnogorskom mestu Spuž, a policiji u Srbiji i Crnoj Gori je bio poznat i mnogo pre toga. Inače, ubijeni je zbog kriminalne prošlosti promenio prezime i prethodno se prezivao Nedeljković. U Brazilu je ubijeni zatečen sa dokumentima Dejan Kovač.

- Krv na trotoaru, komadi odeće i strgnute japanke , kao i čaure od metaka koji su napravili fatalni ishod ostali su kao svedočanstvo zločina - rekao je jedan od reportera koji je izveštavao sa lica mesta. 

Republika

Foto: youtube/Printscreen/TVtribuna

Jedna od tri pronađene čaure metaka kojima je usmrćen Srbin u Brazilu

Ubijen je 5. januara sa najmanje tri hica iz vatrenog oružja, a zločin su snimile kamere i policija intezivno traga za ubicom i njegovim pomagačima, budući da se sumnja da je više osoba učestvovalo u zločinu. 

Na snimcima se vidi egzekutor koji izlazi iza belog automobila, trči ka žrtvi sa pištoljem u ruci, približava se Darku kada je na biciklu stigao pred kuću koju je godinama iznajmljivao za stanovanje sa porodicom. Upucao ga je i pobegao okrenuvši se da bude siguran da je dobro obavio posao. Čekao ga je crni automobil, verovatno sa vozačem. 

- Policija je u traganju za ubicom, naručiocem i pomagačima, budući da se mafijaški obračuni obavljaju po unapred osmišljenom scenario za koji se koristi više osoba. Poznato je da je Brazil godinama utočište "škljarskom klanu" i velika je verovatnoća da su "kavčani" i njihovi saradnici u dužem vremenskom periodu motrili na Darka dok nisu zapucali na njega i ubili ga - ispričao je izvor Republike. 

Ubica je nosio rukavice i masku na licu. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i upucanog su smestili u njihova kola i krenuli ka bolnici Santa Casa Santos, ali je njegovo srce otkazalo na tom putu. 

Dan pošto je ubijen Darko Geisler, policija je zbog trgovine narkoticima uhapsila muškarca koji je kod sebe imao hrvatska dokumenta na ime Darko Malić (42), a radi se na utvrđivanju njegovog pravog identiteta i povezanosti sa ubistvom. U toku su i druga hapšenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading