OTKRIVAMO KO JE IZREŠETANI ŠKALJARAC U BRAZILU: Teretili ga za ubistvo ispred Spuža - likvidiran iz osvete?! Sve gledali žena i dete (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.01.2024

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo poslednje prijavljeno prebivalište pred nestanak bilo je u opštini Ljubovija, a ranije se prezivao Nedeljković

OTKRIVAMO KO JE IZREŠETANI ŠKALJARAC U BRAZILU: Teretili ga za ubistvo ispred Spuža - likvidiran iz osvete?! Sve gledali žena i dete (VIDEO)

Foto: https://g1.globo.com/

Dejan Kovač, ubijeni Darko Geisler

Darko Geisler (43) iz Pančeva, koji je živeo u Brazilu na obali Sao Paola, a koji inače važi za člana škaljarske kriminalne grupe i barskog klana, izrešetan je u petak u 19.46 časova ispred svoje porodične kuće.

Ubijeni škaljarac u Brazilu je koristio pseudonim Dejan Kovač, a kako se može videti na snimku koji su objavili strani mediji, u njega je ubica ispalio nekoliko metaka i to pred ženom i detetom koji su se nalazili na biciklima.

Inače, Geisler se sumnjičio za ubistvo koje se dogodilo pre 10 godina u Crnoj Gori, tačnije 25. decembra 2014. godine, kada je likvidiran Andrija Mrdak, prvi čovek i najbolji prijatelj ubijenog vođe barskog klana Armina Muše Osmanagića.

Mrdak je ubijen ispred ulaza u zatvor, u kom kaznu služi njegov rođeni brat, a sumnja se da je Geisler odmah posle zločina pobegao.

- Izolovan je njegov DNK na licu mesta i posredstvom međunarodne pravne pomoći poslat u Srbiju, gde je utvrđeno da je reč o Geisleru - saopšeno je tada na konferenciji Uprave policije, kojoj su prisustvovali i predstavnici srpske policije.

Osim toga, postojale su sumnje da je Darko, zajedno sa svojim bliskim osobama bio povezan sa drugim krivičnim delima koja su se događala kod nas i u regionu.

Njegovo poslednje prijavljeno prebivalište pred nestanak bilo je u opštini Ljubovija, a ranije se prezivao Nedeljković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading