IZ AUTA UKRALI TORBICU SA NOVCEM, DOKUMENTIMA I BANKOVNIM KARTICAMA: Uhapšena trojica mladića koji se sumnjiče za krađu u Bujanovcu!

Autor:

Hronika

10.01.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je ubrzo identifikovala i pronašla izvršioce kao i ukradene stvari i deo novca koji su vraćeni vlasniku.

IZ AUTA UKRALI TORBICU SA NOVCEM, DOKUMENTIMA I BANKOVNIM KARTICAMA: Uhapšena trojica mladića koji se sumnjiče za krađu u Bujanovcu!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu, brzom i efikasnom akcijom rasvetili su krivično delo krađa i uhapsili su E.Dž. (1987), D.I. (2002) iz Bujanovca i M.I. (1992) iz okoline ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Oni se sumnjiče da su noćas u Bujanovcu iz parkiranog vozila ukrali torbicu sa ličnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem.

Policija je ubrzo identifikovala i pronašla izvršioce kao i ukradene stvari i deo novca  koji su  vraćeni vlasniku. 

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičeni će  uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu. 

Podsetimo, policija na Kopaoniku je brzom i efikasnom akcijom uspela da uhapsi 50-godišnjeg turskog državljanina A. M., osumnjičenog za krađu torbice tridesetčetvorogodišnjaku u jednoj kladionici. U ukradenoj torbici su se nalazili novac i lična dokumenta, a policija je uspela da pronađe ukradene predmete i vratila ih vlasniku.

Povratak ukradenih predmeta vlasniku

Nakon hapšenja osumnjičenog, policija je uspela da pronađe ukradene predmete i vratila ih vlasniku uz potvrdu. Iako nije precizirano koliko novca se tačno nalazilo u torbici, važno je istaći da su svi ukradeni predmeti vraćeni vlasniku, čime je sprečena veća materijalna šteta.

Određeno zadržavanje osumnjičenom

Osumnjičenom A. M. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Raški. Krivična prijava za krađu će dodatno biti razmatrana tokom saslušanja, a osumnjičeni će imati priliku da iznese svoju stranu priče pred nadležnim tužiocem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading