"MOJ SIN JE IZGUBIO OCA! ŠTA JE BILO PRE NE ZANIMA ME!" Prva izjava žene likvidiranog škaljarca: Ne tiče me se njegova prošlost!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

10.01.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Geisler je bio na poternici zbog sumnje da je 2014. godine ispred zatvora Spuž u Podgorici ubio Andriju Mrdaka.

"MOJ SIN JE IZGUBIO OCA! ŠTA JE BILO PRE NE ZANIMA ME!" Prva izjava žene likvidiranog škaljarca: Ne tiče me se njegova prošlost!

Foto: https://g1.globo.com/

Dejan Kovač, ubijeni Darko Geisler

Supruga Darka Geislera, člana škaljarskog kriminalnog klana koji je nedavno likvidiran u Sao Paolu, iznela je prvu izjavu za medije. Ova Brazilka (34) izjavila je da je njen sin ostao bez oca i da je zainteresovana isključivo za to kakav je Darko bio kao suprug, ne ulazeći u njegov prethodni život.

Geisler je bio meta napadača koji je u kapuljači i rukavicama iznenada pritrčao paru dok su stizali biciklima ispred ulaza u zgradu. Supruga je bila svedok ubistva, ali u trenutku šoka nije mogla dati izjavu istražiteljima. Sigurnosne kamere zabeležile su trenutak kada je napadač ispalio hice u leđa Geisleru i potom pobegao s mesta zločina.

Ono što se desilo u njegovom prethodnom životu, ne tiče me se. Moj sin je izgubio oca, o njemu znam samo ono kakav je bio dok smo živeli kao porodica - kratko je rekla supruga ubijenog Geislera, inače Brazilka (34).

Geisler je bio na poternici zbog sumnje da je 2014. godine ispred zatvora Spuž u Podgorici ubio Andriju Mrdaka. Iako je bio poznat po vezama sa škaljarskim klanom, njegova supruga ističe da je sada važno samo da se posveti životu svog sina bez oca.

Istraga o motivima likvidacije je u toku, a ne isključuje se mogućnost da je osveta bila motiv za brutalno ubistvo. Geislerovo ime takođe se pominjalo u vezi sa drugim zločinima, uključujući i ubistvo Vidaka Vorotovića u decembru 2012. godine u Nikšiću.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading