EKSKLUZIVNO! UBIJEN ŠKALJARAC U BRAZILU: Isplivao jeziv snimak - likvidiran pred detetom (4) i ženom! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.01.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, u Srbina je ispaljeno najmanje 3 metka.

EKSKLUZIVNO! UBIJEN ŠKALJARAC U BRAZILU: Isplivao jeziv snimak - likvidiran pred detetom (4) i ženom! (VIDEO)

Foto: Printacreen/https://g1.globo.com/

Član škaljarske kriminalne grupe i barskog klana Darko Geisler Nedeljković (43) iz Pančeva, koji je živeo u Brazilu, na obali Sao Paola, likvidiran je 5. januara ove godine ispred svoje porodične kuće.

Naime, ubistvo se dogodilo u petak uveče u 19.46, u naselju Embare, u trenutku kada je žrtva, koja je u Brazilu koristila lažni identitet - Dejan Kovač, sišla sa bicikla, na kom se nalazio i njegov četvorogodišnji sin. 

Na video - zapisu koji možete pogledati ispod, moguće je uočiti kako ubica trči ulicom sa pištoljem u ruci i puca iz neposredne blizine, pred ženom i malim dečakom.

Prema nezvaničnim informacijama, u Srbina je ispaljeno najmanje 3 metka.

Navodno, Darko je radio u stolarskoj radnji i kako su navele komšije za njihove medije, bio je veoma miran i povučen. Živeo je četiri godine sa suprugom i sinom, koji je istih godina, na imanju u ulici Rua Sao Jose.

Inače, "Škaljarski" klan nastao je od takozvane Kotorske grupe nakon što je u Valensiji 2014. godine misterizono nestala veća količina kokaina. Naziv je dobio po naselju u Kotoru - Škaljari, odakle su i inače pripadnici ove grupe. Vođe klana po nastanku su bili Jovica Vukotić i Igor Dedović, međutim, oni su likvidirani, a ko je uzeo titulu prvog čoveka klana za sada nije poznato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading