SKANDAL U SKOPLJU! Advokat oca ubijene Vanje traži da se njegov klijent pusti iz zatvora, a kao razlog navodi nešto što ŠOKIRA!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

09.01.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramota u Makedoniji.

SKANDAL U SKOPLJU! Advokat oca ubijene Vanje traži da se njegov klijent pusti iz zatvora, a kao razlog navodi nešto što ŠOKIRA!

Foto: Shutterstock,Facebook

Advokat Vladimira Đorčevskog, oca ubijene devojčice Vanje Đorčevske, zatražio je od pravosudnih vlasti u Severnoj Makedoniji da se njegov branjenik oslobodi pritvora i da mu umesto toga bude određen kućni pritvor.

Prema informacijama portala Telma.mk, pritvor je nedavno produžen za osumnjičenog Vladimira Đ. i ostale osumnjičene. Advokat Vladimir Tufegdžić tvrdi da će mera kućnog pritvora očuvati koheziju porodice koja je duboko pogođena ovom tragedijom.

- Mera kućnog zatvora će održati koheziju te porodice koja je ovom tragedijom duboko pogođena - naveo je advokat u svom zahtevu.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije

Vanja Đorčevska

Tufegdžić je izrazio uverenje da će smanjenje mere pritvora omogućiti Vladimirovom branjeniku da podrži porodicu i istražne organe u pronalaženju pravde za preminulu devojčicu Vanju.

- Nadležnom javnom tužiocu je uručena hitnost u vezi ovog zahteva s obzirom da je moj branjenik dao izjavu u vezi ovog događaja. On je detaljno objasnio šta je video i čuo u vezi tog događaja i sa kojim osobama je komunicirao u cilju pronalaženja svoje ćerke - dodao je.

Advokat je dodao da je Vladimir Đ. dao izjavu u vezi događaja, pruživši detaljne informacije o onome što je video i čuo, kao i o osobama s kojima je komunicirao u vezi sa slučajem.

Podsetimo, devojčica Vanja Đ. kidnapovana je 27. novembra i pronađena mrtva 3. decembra, a ubrzo nakon toga uhapšen je Ljupčo Palevski, osumnjičen za ovaj zločin.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading