LUKIN PUCAČ PRIMIO TRI METKA! NIJE IMAO ŠANSE: Likvidacija u Brazilu delo profesionalca, SAMO JE ŠKALJARAC "PAO"

Autor:

Hronika

10.01.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Geisler se povezuje sa još nekim likvidacijama, među kojima je i ubistvo Vidaka Vorotovića.

LUKIN PUCAČ PRIMIO TRI METKA! NIJE IMAO ŠANSE: Likvidacija u Brazilu delo profesionalca, SAMO JE ŠKALJARAC "PAO"

Foto: www.profimedia.rs

Član škaljarske kriminalne grupe i barskog klana Darko Geisler Nedeljković (43) iz Pančeva, koji je ubijen pre pet dana u Brazilu, gde se godinama unazad i krio, bio je jedan od likvidatora koji je radio za Luku Bojovića!

Naime, nakon što je 25. decembra 2014. godine osumnjičen da je ubio Andriju Mrdaka, prvog čoveka i najboljeg prijatelja ubijenog vođe barskog klana Armina Muše Osmanagića, srpska policija došla je do saznanja da je Darko bio i ubica zemunskog klana na čijem je čelu Luka Bojović i za njih je odrađivao likvidacije po Srbiji.

Upravo Geisler se povezuje sa još nekim likvidacijama, među kojima je i ubistvo Vidaka Vorotovića. 

Govori se o cifri od čak 100 hiljada eura. Verovao je, međutim, da je u njegovom rodnom Nikšiću bezbedan te da mu tu niko ne može prići. Ipak, likvidiran je 15. decembra 2012. godine u Nikšiću. Ubica mu je pucao u glavu i grudi dok je na parkingu ispred Autobuske stanice sedeo u “audiju A8”.

Vorotović je živio na relaciji Nikšić–Kotor odakle je i krenuo krvavi niz mafijaških likvidacija sukobljenih kriminalnih grupa. Početkom oktobra 2009. godine ubijen je vlasnik Red taksija Dejan Đuković, a u junu naredne godine Dragan Dudić zvani Fric, desna ruka Darka Šarića. Za njegovo ubistvo na 17 godina zatvora osuđen je Ivan Vračar koji je sudu tvrdio da ga je ubio jer se plašio za svoj život.

Tokom suđenja Vračar je tvrdio da mu je Dudić pretio da će ga ubiti i da će proći kao i njegov drug Đuković. U ovakvu njegovu odbranu porodica Dudić nije poverovala već su tvrdili da se radi o dobro pripremljenom planu u kojem je učestvovalo više osoba.

2011. godine mesto vatrenih okršaja bila je Budva. Tu su likvidirani Ivan Šćepanović krajem januara, a onda početkom jula i Slavoljub Mijatović. Godinu kasnije obeležila je lividacija Vorotovića, a onda je vatreni okršaj kriminalnih grupa bio sve češći. U junu 2013. godine u Kotoru je ubijen Dudićev telohranitelj Darko Bugarin, a pet meseci kasnije Baranin Stefan Đukić, koji je važio za člana kriminalnog klana Armina Muše Osmanagića.

Veruje se da je u međuvremenu hapšenjem Veselina Pantovića, pretresom čijeg motora su pronađene fotografije potencijalnih meta i veća količina eksploziva sprečena likvidacija vođe najjačeg barskog klana Luke Đurovića. Đurović je nekoliko meseci kasnije, u septembru, poginuo u saobraćajnom udesu kod Kotora. Pantović koji je 11 godina bio na poternici Interpola Podgorica zbog trgovine drogom, nikada nije priznao da je unajmljen da ubije Đurovića, tako da je odgovarao samo za ilegalno posedovanje oružja.

U Podgorici, iz zasede, iz automobila u pokretu 30. maja 2014. godine ubijeni su Vinetu Strugar i Mirko Radović.

U septembru iste godine jednim metkom iz snajperske puške ubijen je Baranin Armin Muša Osmanagić, a tri meseca kasnije ispred kapije spuškog zatvora njegov prijatelj Andrija Mrdak.

Podsetimo, Darko Geisler (43) iz Pančeva, koji je živeo u Brazilu na obali Sao Paola, a koji inače važi za člana škaljarske kriminalne grupe i barskog klana, izrešetan je u petak u 19.46 časova ispred svoje porodične kuće.

Ubijeni škaljarac u Brazilu je koristio pseudonim Dejan Kovač, a kako se može videti na snimku koji su objavili strani mediji, u njega je ubica ispalio nekoliko metaka i to pred ženom i detetom koji su se nalazili na biciklima.

Da je reč o profesionalnom ubici, govori i činjenica da je Darko likvidiran u nekoliko sekundi, te da niko osim njega nije pogođen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading