NIŠLIJA "OBRNUO IGRICU": Iskoristio parking supermarketa, pa pokrenuo unosan biznis: KADA SU SHVATILI ŠTA RADI, JEDNI MU ČESTITALI, DRUGI POBESNELI!

Autor: D.B.

Vesti

11.01.2024

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je primetiti da pojedini automobili stoje na parkingu već godinama, što je izazvalo čuđenje kod mnogih posmatrača.

NIŠLIJA "OBRNUO IGRICU": Iskoristio parking supermarketa, pa pokrenuo unosan biznis: KADA SU SHVATILI ŠTA RADI, JEDNI MU ČESTITALI, DRUGI POBESNELI!

Foto: Shutterstock

Jedan neobičan slučaj na niškom supermarket parking-u privukao je pažnju javnosti. Čovek koji živi u blizini parkinga već godinama koristi prostor za prodaju polovnih vozila, pretvarajući ga u svoj privatni auto-plac.

Nelegalna prodaja polovnih vozila

Na delu parkinga ispred prodavnice, primetno je bilo više neregistrovanih automobila spremnih za dalju prodaju. Veći deo ovih vozila pripada preprodavcu koji živi u blizini parkinga, a kako je otkriveno, ponuda polovnjaka je raznovrsna i redovno se menja.

Havarisana vozila i otkup delova

Drugi deo parkinga rezervisan je za havarisana vozila, a otkup i prodaja vozila i delova vrši se direktno na parkingu. Zanimljivo je primetiti da pojedini automobili stoje na parkingu već godinama, što je izazvalo čuđenje kod mnogih posmatrača.

Ova neobična situacija izazvala je reakcije na društvenim mrežama, gde su mnogi korisnici podelili slična iskustva iz svojih gradova, ističući da "divlje" auto-pijace nisu retkost.

Ovo nelegalno korišćenje parking prostora izazvalo je interesovanje i zabrinutost javnosti, postavljajući pitanje nadležnosti i kontrole nad ovakvim situacijama.

Podsetimo, ovo nije jedini slučaj u Srbiji, pa se tako, često prostori koji nisu namenjeni za prodaju vozila, koriste u te svrhe. Sve dok ne dođu do nadležnih organa. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading