DRAMA U NIŠU! Muškarac udario ženu automobilom, pa POBEGAO - Policija intenzivno traga za njim!

Autor: D.B.

Hronika

05.01.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje traži vozača koji je 9. novembra prošle godine na Bulevaru Nemanjića teško povredio dadesetšestogodišnju devojku.

DRAMA U NIŠU! Muškarac udario ženu automobilom, pa POBEGAO - Policija intenzivno traga za njim!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Policija i hitna pomoć

Policija i dalje traga za vozačem koji je 9. novembra prošle godine na Bulevaru Nemanjića teško povredio šezdesetogodišnju ženu. Nažalost, niška policija se suočava sa sličnim slučajem, gde je vozač automobila udario ženu i zatim pobegao sa mesta nesreće.

Do saobraćajne nesreće je došlo sinoć oko 19.50 časova na raskrsnici Ulice cara Dušana i Bulevara Zorana Đinđića. Hitna pomoć je odmah intervenisala i povređenu ženu transportovala do niškog Univerzitetskog kliničkog centra, gde je utvrđeno da, na sreću, nije zadobila teže povrede.

Policija i dalje intenzivno traga za vozačem koji je teško povredio šezdesetogodišnju ženu na Bulevaru Nemanjića prošle godine. Vozač, koji je upravljao putničkim vozilom, udario je ženu dok je prelazila kolovoz na obeleženom pešačkom prelazu, nakon čega je pobegao sa mesta nesreće. Ključni dokaz koji bi mogao pomoći u identifikaciji vozila i vozača je pronađeni retrovizor koji se veruje da je otpao sa vozila.

Očekujemo da će policija uložiti maksimalne napore kako bi identifikovala vozača i pronašla odgovornu osobu za ove saobraćajne nesreće.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, intenzivnim radom, identifikovali su i uhapsili O. R. (21) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, kao i A. C. (23) iz Kragujevca, osumnjičenog za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, prenosi Blic.

O. R. se sumnjiči da je 22. decembra, u večernjim satima, u Kragujevcu upravljajući "tojotom"' u kojoj je suvozač bio A. C. , udario šezdesetosmogodišnjeg muškarca koji je prelazio ulicu na obeleženom pešačkom prelazu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading