BIKOVIĆ VODI SINA KUĆI! Došao po izabranicu i dete, zajedno izlaze iz porodilišta?! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.01.2024

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković je došao u porodilište po sina i izabranicu Ivanu.

BIKOVIĆ VODI SINA KUĆI! Došao po izabranicu i dete, zajedno izlaze iz porodilišta?! (FOTO)

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Glumac Miloš Biković danas se pojavio ispred bolnice u kojoj se porodila njegova verenica Ivana, nakon što su pre nekoliko dana postali roditelji dečaka kome su dali ime Vasilije. Biković je stigao u bolnicu posle 10 časova, bio je raspoložen i u rukama je držao kesu i kutiju. Očigledno je da je glumac doneo osnovne potrepštine svojoj izabranici, a prema saznanjima, redovno je posećivao Ivanu i donosio sve što je bilo potrebno.

 

Bikovićeva poseta bolnici pokazuje njegovu predanost porodici i brizi o novom članu. Ovaj gest javno pokazuje njegovu podršku i radost zbog rođenja deteta. S obzirom da se porođaj desio pre tri dana, uskoro se očekuje da će Ivana napustiti privatnu bolnicu i krenuti sa naslednikom ka porodičnom domu.

Republika

Foto: shutterstock, instagram.com/ivanamalic_

Miloš Biković i Ivana

 


Očigledno je da je Biković spreman da preuzme ulogu brižnog oca i da se posveti porodičnom životu sa istom strašću kojom se posvećuje glumi i karijeri. Ova lepa vest iz sveta poznatih sigurno će obradovati mnoge obožavaoce popularnog glumca.

Miloš Biković i Ivana sigurno će uživati u svakom trenutku provedenom sa svojim sinom, gradeći porodične uspomene i stvarajući snažne veze koje će ih vezati za ceo život. Ova srećna vest donosi osmeh na lica svima koji prate njihovu ljubavnu priču i uspehe u karijeri.

Sa nestrpljenjem se očekuju dalje vesti o porodičnim trenucima i odrastanju malog Vasilija, dok fanovi sa oduševljenjem prate svaki Bikovićev korak, kako na filmu, tako i u stvarnom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading