"ZLATNI DEČKO" STIŽE NA HBO: Popularna srpska serija osvaja svet!

Autor:

Zabava

18.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija Ognjena Jankovića postigla je veliki uspeh u našoj zemlji, a sada će priču o mladom fudbaleru videti i publika iz drugih delova sveta.

"ZLATNI DEČKO" STIŽE NA HBO: Popularna srpska serija osvaja svet!

Foto: yotube.com/Adria Film

Scena iz filma i serije "Zlatni dečko"

Mini-serija "Zlatni dečko", reditelja Ognjena Jankovića, snimana tokom 2020. i 2021. godine od 24. januara stiže na platformu HBO Max.

Petodelna uzbudljiva priča o mladom fudbaleru Denisu, kojeg tumači Denis Murić, ostvarila je veliki uspeh u Srbiji, a scenario potpisuju Ognjen Janković i Vuk i Aleksa Ršumović. Za glavnu rolu u "Zlatnom dečku" Denisu Muriću je pripala nagrada za najboljeg mladog glumca na festivalu "Ravno selo".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Fudbalski menadžer Čaki i njegovo otkriće, izuzetno talentovani fudbaler, Denis, imaju ugovor s inostranim klubom. Međutim, Denisov neobuzdani temperament dovodi do prevremenog raskida ugovora. Čaki, koji je zavisnik od kockanja, prokocka i svoj i novac svog štićenika i mora da preda Denisa srpskim mafijašima Soniju i Džoniju kao zalog.

U glavnim ulogama su, pored Denisa Murića, Igor Benčina, Petar Strugar, Andrija Kuzmanović, Ljubomir Bulajić, Alisa Radaković, Jovana Gavrilović, Strahinja Blažić, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević i drugi.

Pre mini-serije publika je imala priliku da priču o talentovanom mladom fudbaleru pogleda i na velikom platnu. Premijera filma "Zlatni dečko" 2022. okupila je veliki broj glumaca i ličnosti iz javnog sveta.

Sala je bila puna, a publika je ovacijama i višeminutnim aplauzom pozdravila film i priču o mladom, talentovanom mladiću, koji je meta različitih interesa, priča, kriminalaca i starleta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading