OVO JE ROĐENA SESTRA DUŠKA TOŠIĆA: Javno se obratila bratu, osvanula ISTINA o odnosu sa Karleušom! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Tošić emotivnom porukom čestitala rođendan Dušku!

OVO JE ROĐENA SESTRA DUŠKA TOŠIĆA: Javno se obratila bratu, osvanula ISTINA o odnosu sa Karleušom! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Juče je bio poseban dan za fudbalsku zvezdu Duška Tošića, koji je napunio 39. godina, a proslava se održala u jednom prestoničkom restoranu sa najbližim krugom porodice i prijatelja. Povodom ovog važnog jubileja, njegova sestra Katarina odlučila je da javno čestita bratu putem društvenih mreža.

Naime, Katarina je objavila zajedničku fotografiju sa emotikonima srca, simbolizujući bliskost i ljubav koju deli sa bratom. Njih dvoje oduvek su bili veoma vezani, a ovaj gest samo potvrđuje njihovu neraskidivu vezu.

Republika

Foto: instagram.com/katarinatp81

Duško Tošić sa sestrom Katarinom

Katarina je takođe veoma bliska i sa Duškovom suprugom Jelenom Karleušom, te su njih dve neretko provodile vreme zajedno, a zajedničke fotografije koje su delile na društvenim mrežama svedoče o njihovom prisnom odnosu.

Inače, fudbalerova ćerka Nika, koja trenutno boravi sa majkom Jelenom u Dubaiju, takođe se oglasila na društvenim mrežama povodom rođendana svog oca. Ona je objavila sliku sa Duškom, uz kratku, ali dirljivu poruku.

- Srećan rođendan, tata - napisala je Tošićeva najmlašđa naslednica.

Republika

Foto: instagram/nika.tosic

Duško Tošić sa ćerkom Nikom

Podsećanja radi, pre boravka u Dubaiju, Nika i njena sestra Atina su sa ocem uživale u Beču. Ovo porodično putovanje pokazuje koliko je Duško posvećen provođenju vremena sa svojim naslednicama, te kako se trudi da im pruži raznovrsna iskustva i avanture širom sveta. Fotografije sa putovanja odišu toplinom i oslikavaju snažne porodične veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading