JELENA, ŠTA NAM RADIŠ TO?! Karleuša se skinula u KOŽNI BIKINI, bujne grudi joj skroz ISPALE! Sve gori (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad vrelije izdanje muzičke zvezde!

JELENA, ŠTA NAM RADIŠ TO?! Karleuša se skinula u KOŽNI BIKINI, bujne grudi joj skroz ISPALE! Sve gori (FOTO)

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša obeležila je 2023. godinu na svoj prepoznatljiv način - kontroverzama, novom muzikom i izazovnim fotografijama. Nakon 11 godina pauze, objavila je dva nova albuma koji su izazvali veliku pažnju javnosti. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje bila je njen izliv emocija u javnom ispovesti, gde je otvoreno govorila o aferi koja je uzdrmala njen brak s Duškom Tošićem, ali i o devedesetima i starim ljubavima.

Nakon turbulentne godine, Jelena se uputila na zasluženi odmor u Dubai. Fotografije s odmora brzo su postale viralne, posebno ona na kojoj nosi nikad izazovniji kožni mini bikini koji je jedva obuzdao njeno ogromno poprsje.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša u kožnom bikiniju

Ova slika je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama i prikupila više od 20.000 lajkova za samo par minuta. Ovaj potez je još jednom potvrdio Karleušinu reputaciju ikone stila i kontroverznog ponašanja.

Inače, dolazak u Emirate Karleuša je obeležila odlaskom na plažu gde je pokazala svoju zanosnu figuru, a zatim se uputila na bazen svog luksuznog hotela. Uz crne naočare i kačket, Karleuša je privukla pažnju gde god da se pojavila, a njeni odvažni modni izbori su još jednom bili predmet divljenja i komentara javnosti.

Republika

Foto: instagram

Jelena Karleuša

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je nedavno progovorila o svom telu, te istakla da se pridržava određene dijete koja podrazumeva konzumiranje velike količine voća i povrća, kao i unošenje dovoljne količine vode.

- Ne bih rekla da je tu nešto savršeno, ne postoji savršenstvo kada je reč o ženskom telu. Žene su uvek nezadovoljne. Ja sam neko ko ne trenira, ne vodim računa o telu u tom smislu. Prilično se dobro hranim, puno voća, puno povrća, vode... Nemam poroke, ne pušim, ne pijem, ne pijem čak ni kafu. Mislim da je to jako važno i za kožu žene - govori Jelena u emisiji "Uno, due, tre".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ŠOLJA

18.01.2024 22:37

Auuu silikona. A tek fotoshopa.