ATAMAN ŠOKIRAO PRED PARTIZAN: Kakva CRNA ŽURKA! Nismo SPREMNI za utakmicu, imamo POVREĐENE I BOLESNE!

Autor: M. M.

Sport

18.01.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Biće katastrofa u suprotnom".

ATAMAN ŠOKIRAO PRED PARTIZAN: Kakva CRNA ŽURKA! Nismo SPREMNI za utakmicu, imamo POVREĐENE I BOLESNE!

Foto: Starsport

Trener Efesa Ergin Ataman

Ergin Ataman, trener grčkog Panatinaikosa, rivala našeg predstavnika Partizana sutra od 20.15, imao je zanimljivo izlaganje uoči meča 22. kola Evrolige.

Njegov tim, inače, vezao pet pobeda u nizu, a šestu će tražiti protiv crno-belih, koji su u prethodnom kolu senzacionalno preokrenuli Makabi u Areni.

Uprkos dobrim rezultatima, turski stručnjak smiruje euforiju koja se stvorila u medijima i tamošnjoj javnosti.

- Najgore je očekivati žurku. Nismo radili dobro cele nedelje. Imali smo povređene i bolesne igrače - rekao je Ataman, a onda iznenadio:

- Nismo spremni za ovu utakmicu. Najgore je praviti žurku pre nego što dobijete utakmicu. Ako mislimo da će to biti zabava, kao što su moji igrači razmišljali cele nedelje, sutra će biti katastrofa.

Očekuje veliku pomoć navijača.

- Ovde ćemo imati mnogo navijača i oni će nam dati mnogo energije. Ovo je jedina pozitivna stvar. Nadam se da će momci sa ovom energijom dati više motivacije. Nisam video dobru motivaciju i dobru energiju ove nedelje - kaže Ataman i osvrće se na zdravstveni bilten naglasivši da je Kostas Adetokumbo bio bolestan šest dana:

- Kostas je bio bolestan šest dana. Ne znam da li će biti spreman da igra sutra ili ne. Takođe, Matijas Lesort je imao problema sa leđima cele nedelje. Tek danas je normalno vežbao. To je veliki problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading