BRUTALNA PORUKA KARLEUŠINE ĆERKE! Hitna se oglasila iz Dubaija, GORE mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno se obratila i svima zapušila usta!

BRUTALNA PORUKA KARLEUŠINE ĆERKE! Hitna se oglasila iz Dubaija, GORE mreže! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Nika Tošić, ćerka poznatih roditelja, pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, nije strana negativnim komentarima na društvenim mrežama. Ona se veoma vešto "obračunava" sa hejterima putem svojih profila na društvenim mrežama, a nedavno je ponovo bila meta napada.

Nika se trenutno nalazi u Dubaiju, gde objavljuje fotografije u lepršavim izdanjima. Međutim, jedan komentar je izazvao veliku pažnju.

- Januar u haljini, čudno - glasio je jedan od komentara koji nije prošao neprimećeno, a Nika je brzo odgovorila:

Republika

Foto: printscreen

Nika Tošić tiktok

- U Dubaiju je sada 28 stepeni, vidi se da nikada nisi bila.

Ovaj njen odgovor je postao viralan, a mnogi su komentarisali da je Nika veoma odlučna i da joj niko uskoro neće moći stati na crtu. Ovakav stil odgovaranja na negativne komentare samo potvrđuje da Nika poseduje izuzetno samopouzdanje. Umesto da se povuče ili ignorše hejtere, ona im odgovara hrabro i odlučno, što je svakako inspiracija mnogima, posebno mladima, koji se suočavaju sa sličnim izazovima na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, Nika Tošić je nedavno javno čestitala rođendan putem društvenih mreža. Ona je, naime, objavila fotografiju sa Duškom uz kratku, ali emotivnu poruku:

Srećan rođendan, tata - poručila je Tošićeva iz dalekog Dubaija, a njena objava prikupila je lavinu pozitivnih komentara i lajkova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milka

25.01.2024 15:33

Nika nije odlučna već bahata. Ne bi joj falilo malo skromnosti,ali ko da ju nauči .