VELIKO HAPŠENJE LOPOVA U NOVOM SADU! Pokušao da opljačka muškarca pa upao u KLADIONICU!

Autor:

Hronika

24.01.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija ga je uhvatila na licu mesta i zadržala do 48 sati.

VELIKO HAPŠENJE LOPOVA U NOVOM SADU! Pokušao da opljačka muškarca pa upao u KLADIONICU!

Foto: Rina

Gradskom vrevom odjeknula je nezapamćena drama sinoć, kada je 36-godišnji Z. S. iz Novog Sada uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i razbojništvo u pokušaju.

Sve se odigralo sinoć na parkingu kada je Z. S., prema navodima policije, pokušao opljačkati jednog Novosađanina. Pritiskajući ga pretnjom, napao je građanina koji je hrabro pobegao iz opasnog okršaja. No, tu nije bio kraj njegovog besa. Nažalost, kamen je postao oružje, razbijajući stakla na automobilu svog potencijalnog plena, lomio je retrovizore i brzo ukrao mobilni telefon iz vozila.

Nakon ovog nemilog događaja, Z. S. se, prema sumnjama policije, uputio ka radnici jedne kladionice. Sa navodnim pištoljem, zatražio je novac od radnice, ostavljajući za sobom ozračje straha i panike.

Foto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug/Vladimir Šporčić

Policija i Hitna pomoć

Policija je brzo reagovala, locirala Z. S. na licu mesta i efikasno ga uhapsila. On će biti zadržan do 48 sati, tokom kojih će biti podvrgnut saslušanju i, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv dvojice državljana Ruske Federacije Vladimira K. (32) i Maksima G. (35) zbog opravdane sumnje da su u iznamljenoj kući na oštini Palilula, neovlašćeno, radi prodaje držali različite vrste narkotika.

Optužnica, kojom se okrivljenima na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, predata je Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading