"OVO JE VELIKA STVAR" Marica Mihajlović i njen suprug sutra sa predsednikom Srbije: Ispričaćemo mu SVE ŠTO SE DESILO tokom porođaja - Od početka do kraja!

Autor: D.B.

Vesti

24.01.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, navodi i da nije mogla jutros u Domu zdravlja u Šidu da podigne nalaz rendgenskog snimka pluća od juče, koji je uradila zbog bolova i sumnje da joj je ginekolog na porođaju povredio rebra.

"OVO JE VELIKA STVAR" Marica Mihajlović i njen suprug sutra sa predsednikom Srbije: Ispričaćemo mu SVE ŠTO SE DESILO tokom porođaja - Od početka do kraja!

Foto: Facebook

Drago nam je što će nas sutra primiti predsednik Vučić u Predsedništvu Srbije. Ovo je velika stvar ne samo za pravdu za naše mrtvo dete, za našu malenu Elenu, nego za sve žene i sve roditelje u Srbiji, da im se nikada ne desi ovo što se nama dogodilo. Idemo do kraja - kaže za Kurir Danijel Novakov iz Šida, suprug Marice Mihajlović nakon čijeg istupa u javnosti o smrti bebe usled, kako tvrdi, porođaja, hapšen i pritvoren ginekolog M.M. iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Danijel navodi da su se jutros prijatno iznenadili kada su iz Predsedništva Srbije dobili poziv za dolazak u Beograd kod predsednika Vučića.

Predsedniku ćemo da ispričamo sve što se dogodilo od početka do kraja i kako nam je kao roditeljima -kaže Danijel i dodaje da je Marica prilegla nakon terapije koju prima.

Inače, navodi i da nije mogla jutros u Domu zdravlja u Šidu da podigne nalaz rendgenskog snimka pluća od juče, koji je uradila zbog bolova i sumnje da joj je ginekolog na porođaju povredio rebra.

- Nisu je ni primili jer joj nije overena zdavstvena knjižica. Ona je nezaposlena, ne znam kako se desilo da joj nije overena knjižica kao nezaposlenoj osobi - kaže Danijel.

Podsećamo, kako smo pisali, Marica Mihajlović se porodila 12. januara ove godine nakon više sati mučnog i teškog porođaja, a dete je dan kasnije preminulo u bolnici u Novom Sadu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading