DANAS SAHRANA DEVOJČICE NASTRADALE KOD BRUSA: Selo Milentija zavijeno u crno - to je divna porodica, uvek su bili nasmejani i veseli, ne znamo kako će dalje (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

24.01.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trogodišnja devojčica stradala je u jezivoj nesreći kod Brusa, a evo kada će biti sahranjena.

DANAS SAHRANA DEVOJČICE NASTRADALE KOD BRUSA: Selo Milentija zavijeno u crno - to je divna porodica, uvek su bili nasmejani i veseli, ne znamo kako će dalje (FOTO/VIDEO)

Foto: Branimir Brana Jovanović

Nastradala devojčica kod Brusa

Ogromna tragedija dogodila se juče u 10.20 časova u selu Milentija u Brusu kada se automobil prevrnuo, a priilikom nesreće je stradala trogodišnja devojčica dok je majka koja je upravljala vozilom zadobila teške povrede.

Kako se saznaje, Dragana A.S. (32) zaposlena kao vaspitačica, doživela je tešku saobraćajnu nesreću i ona je teško povređena, a prema prvim informacijama, stradala je njena trogodišnja ćerka.

Sahrana nesrećne devojčice Elene obaviće se danas u 14 časova na groblju u Osrecima.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanović

Umrlica za sahranu devojčice

- Majka je vozila dete u vrtić, svaki dan je prolazila tim putem i nikome nije jasno šta se ovog puta desilo.

Ta deonica je poprilično zaleđena, nesrećna žena se spuštala niz ulicu kada je u jednom trenutku izgubila kontrolu nad vozilom, iz desne trake ju je bacilo u levu, probila je zaštitnu ogradu i odletela 10-ak, 15 metara na drugu stranu.

Potom, od siline udarca auto se prevrnuo i u tom trenutku, jedan panj smrskao je krov zadnjeg dela auta i tako je nesrećno dete nastradalo. Devojčica je bila vezana u kolima, ali nažalost nije joj bilo spasa - kaže za portal Republika.rs meštanin sela Milentija.

Nakon tog udarca, auto je sleteo u rečicu i ostao sa točkovima na dole.

Inače, kako navode meštani ovog malog mesta, reč je o divnoj porodici. 

- I otac Radovan i teško povređena majka Dragana su divni ljudi, uvek nasmejani i pozitivni. Ne zamo kako će dalje. Imaju i starijeg sina Andriju koji je treći razred osnovne škole.

Celo selo Milentija dans plače, a mnogobrojna rodbina i prijatelji će ispratiti devojčicu Elenu na večni počinak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading