NEPRILAGOĐENA BRZINA UZROK JEZIVE NESREĆE U BRUSU? Majka upravljala vozilom, pa sletela s puta, ćerka (3) je bila vezana, ali NIJE JOJ BILO POMOĆI!

Autor:

Hronika

23.01.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzrok nesreće u Brusu navodno je neprilagođena brzina uslovima na putu, a istraga će utvrditi uticaj ostalih faktora.

NEPRILAGOĐENA BRZINA UZROK JEZIVE NESREĆE U BRUSU? Majka upravljala vozilom, pa sletela s puta, ćerka (3) je bila vezana, ali NIJE JOJ BILO POMOĆI!

Foto: Rina, shutterstock, Facebook

Žena sletela s puta kod Brusa

Trogodišnja devojčica poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Milentija kada je vozilo kojim je upravljala njena majka Dragana S. sletelo sa puta, a kako se nezvanično saznaje, sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina uslovima puta.

Prema prvim saznanjima, prilikom izlaska iz krivine u selu Milentija, Dragana S. je izgubila kontrolu nad vozilom, probila je zaštitnu ogradu, sletela u reku nakon čega je vozilo završilo na krovu, piše Blic.

- Na putu je bilo snega i blata - kaže izvor za beogradske medije

Kako se saznaje, uzrok nesreće je navodno neprilagođena brzina uslovima na putu, a istraga će utvrditi uticaj ostalih faktora.

- Devojčica je bila uredno vezana, sedela je na zadnjem sedištu, a povredama koje je zadobila u nesreći je podlegla u Domu zdravlja Brus - kaže naš izvor.

Podsetimo, kako je ranije pisano, Dragana je sa teškim povredama opasnim po život prevezena u bolnicu.

Kako su meštani sela Milentija rekli, Dragana je krenula na posao, a devojčicu je vozila u vrtić.

- Bila je preslatka devojčica, uvek radosna ko svako dete. Velika tragedija, ne znam kako će porodica to preživeti. Uvek je bila nasmejana, igrala se stalno po selu - ispričale su neutešna komšije.

Kako priča sagovornica, za tragediju je čula nedugo nakon što je majka Dragana A. S. (32) sa detetom sletela u reku.

- Koliko sam čula, krenula je na posao, a ćerkicu je trebalo u vrtić da odveze. Sletela je sa puta u reku. Njoj je najteže, izgubila je svoju devojčicu - navodi komšinica.

Kako kaže, njen muž je prošao pored mesta tragedije, te zatekao jezive scene.

- Kola su još uvek u reci, pokušavaju da ih izvade. Svi smo u šoku, jadno dete.

Tragedija se dogodila jutros u 10:20 časova u selu Milentija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading