OVO JE ŽENA KOJA JE KOLIMA SLETELA SA PUTA: Majka teško povređena, ĆERKICA (3) POGINULA! Komšije u šoku - ne znamo kako će sve ovo podneti, krenula je na posao, a onda...

Autor:

Hronika

23.01.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija, ne znam kako će porodica to preživeti. Devojčica je uvek bila nasmejana, igrala se stalno po selu, pričaju komšije.

OVO JE ŽENA KOJA JE KOLIMA SLETELA SA PUTA: Majka teško povređena, ĆERKICA (3) POGINULA! Komšije u šoku - ne znamo kako će sve ovo podneti, krenula je na posao, a onda...

Foto: Facebook

Žena povređena u nesreći u Brusu

Velika tragedija dogodila se jutros u 10:20 časova u selu Milentija u Brusu kada se automobil prevrnuo, a priilikom nesreće je stradala trogodišnja devojčica dok je majka koja je upravljala vozilom zadobila teške povrede.

Kako se saznaje, Dragana A.S. (32) zaposlena kao vaspitačica, doživela je tešku saobraćajnu nesreću i ona je teško povređena, a prema prvim informacijama, stradala je njena trogodišnja ćerka.

Kako se saznaje, majka je u veoma teškom stanju prebačena u bolnicu u Kruševac, piše Blic.

- Bila je preslatka devojčica, uvek radosna ko svako dete. Velika tragedija, ne znam kako će porodica to preživeti. Uvek je bila nasmejana, igrala se stalno po selu - ispričale su neutešna komšije.

Kako priča sagovornica, za tragediju je čula nedugo nakon što je majka Dragana A. S. (32) sa detetom sletela u reku.

- Koliko sam čula, krenula je na posao, a ćerkicu je trebalo u vrtić da odveze. Sletela je sa puta u reku. Njoj je najteže, izgubila je svoju devojčicu - navodi komšinica.

Kako kaže, njen muž je prošao pored mesta tragedije, te zatekao jezive scene.

- Kola su još uvek u reci, pokušavaju da ih izvade. Svi smo u šoku, jadno dete.

Tragedija se dogodila jutros u 10:20 časova u selu Milentija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Pravda

24.01.2024 02:59

Stajić je pomoću veza prekoredno zaposlio sestru i ženu gazeći preko svih živih, sada je zbog njegovog greha prekoredno poginula njegova kćerka.Tu nepomaže veza , bahatost njegova, njegove sestre i žene koštala je to dete života.Boli strašno, ali boli i one roditelje i one ljude koji zbog njega i njemu sličnih gladuju dok se oni prekoredno zapošljavaju.