"ZAHVALAN SAM JOJ ŠTO JE IMALA SNAGE DA GOVORI O TOME"! Predsednik Vučić ugostiće sutra Maricu Mihajlović: Spasila je drugu decu!

Autor:

Vesti

24.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra Maricu Mihajlović.

"ZAHVALAN SAM JOJ ŠTO JE IMALA SNAGE DA GOVORI O TOME"! Predsednik Vučić ugostiće sutra Maricu Mihajlović: Spasila je drugu decu!

Foto: Pink

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas tokom obilaska "Ložionice" da će Maricu Mihajlović, majku koja se nedavno pordila u Sremskoj Mitrovici i izgubila dete i preživela akušersko nasilje, primiti sutra.

- U petak obilazim porodilište koje završavamo. Bez pritiska i teškog rada nema ni rezultata. I tako ćemo da nastavimo. Do skora najružniji deo grada sada će biti jedno od najlepših, i mesto za okupljanje mladih i inovativnih ljudi - najavio je i dodao da mu je veoma žao zbog onoga što je mlada majka Marica morala da preživi.

- Ovde razgovaramo o budućnosti naše zemlje. Kada neko kaže da će da organizuje demonstracije jer se neki akušer ponašao loše, zbog toga da organizujete? Pa onda možete zbog svega, što onda ne organizujete zbog požara. Koliko sam nesrećan i tužan što se to dogodilo jednom detetu, majci, srećan sam što je to izašlo u javnost. Sutra ću da je primim u predsedništvo, da razgovaram sa njom i da joj se zahvalim na tome jer je spasila neku drugu decu, jer će drugi morati da budu pažljiviji i obazriviji - rekao je predsednik Vučić.

- Sad će i ti neodgovorni da shvate da država reaguje snažno i da će takve majke uvek da imaju našu podršku. Zahvalan sam joj jer je izašla u javnost i imala snage da govori o tome - istakao je predsednik Vučić.

Podsećamo, kako smo pisali, Marica Mihajlović se porodila 12. januara ove godine nakon više sati mučnog i teškog porođaja, a dete je dan kasnije preminulo u bolnici u Novom Sadu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Sara

24.01.2024 12:06

Velika tragedija za jednu majku, ali joj veliko hvala sto je pokazala da postoje monstrumi kao taj doktor.

Keti

24.01.2024 12:09

Ja, kao zena koja je skoro rodila, uvek sam na strani zena

Kristina

24.01.2024 12:13

Hvala Marici na njenoj požrtvovanosti.

Bogdan

24.01.2024 12:13

Nemarnost doktora nema veze sa državom kako to opozicioni lešinari žele da predstave.