OD MUKE SE NASMEJAO! Kinez nakon požara u BLOKU 70: Ide Nova godina, nema ništa, nema para - MOŽEMO SAMO DA SPAVAMO! (FOTO)

Autor: D.B.

Vesti

24.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su van sebe nakon nesreće u Bloku 70.

OD MUKE SE NASMEJAO! Kinez nakon požara u BLOKU 70: Ide Nova godina, nema ništa, nema para - MOŽEMO SAMO DA SPAVAMO! (FOTO)

Foto: Republika

Požar koji je jutros progutao deo kineskog tržnog centara na Novom Beogradu stavljen je pod kontrolu.

Očajni prodavci mogu samo da gledaju u dim, neustrašive vatrogasce i neumrone pilote helikoptera koji sa svojim posadama pomagalii iz vazduha kako bi se plamen zaustavio. 

Daleko od domovine, uoči Kineske Nove godine, mnogi su ostali bez svega.

Foto: Republika

Kinezi

 

"Nema ništa, sve je izgorelo. Nema više... Sad sam došao da vidim samo, nema ništa. Velika je šteta, prodajem igračke. Nema para. Još malo će Kinska nova godina, samo možemo da spavamo", ispričao je jedan Kinez.

 

Nas reporter je zaustavio i drugog Kineza koji nije hteo da nam kaže ime, ali je rekao:

- Mukotrpno radimo. Imam ovde nekoliko lokala od kojih su tri izgorela. Ne mogu da procenim štetu, ali biće teško nadoknaditi je. Hranim 14 usta i imam mnogo radnika. Onda možete da mislite koliko mi je teško.

Republika

Foto: Republika

Kinezi spasavaju robu

 

U spasavanju robe iz zapaljenog TC pomogli su i radnici sa naše teritorije kojima su Kinezi poslodavci.

U ovom užasu isplivala je i srceparajuca fotografija - kineska devojčica daje bombonu radniku naše Žandarmerije u znak zahvalnosti na pomoći.

Devojčica i Žandarm

Dvojica naših sugrađana sa Ledina došla su da pomognu stanarima Kinezima.

- Ovo je roba koju su uspeli da iznesu iz radnji koje su gorele. Hoće da je prevezu do magacina svojih u kod prijatelja gore na Ledinama.  Snalaze se kako znaju i umeju. Osigurani su valjda pa ce im šteta biti nadoknađena - rekao je naš sagovornik.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading