POTRESNE SCENE ISPRED KINESKOG TRŽNOG CENTRA! Vlasnici lokala plaču, roba na GOMILI, spašavali šta su stigli (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnici i radnici lokala su ispred Kineskog tržnog centra.

POTRESNE SCENE ISPRED KINESKOG TRŽNOG CENTRA! Vlasnici lokala plaču, roba na GOMILI, spašavali šta su stigli (FOTO)

Foto: ATA Images, Republika

Republika.rs je na licu mesta na Novom Beogradu, gde je jutros nešto pre 7 sati izbio požar u Kineskom tržnom centru u Bloku 70.

- Pukla je boca u restoranu! Mi smo regularno radili i samo se čula eksplozila, ubeđen sam da je iz kuhinje - rekao je Mihajlo, radnik tržnog centra.

Ispred tržnog centra su potresne scene. Vlasnici butika plaču i vidno su uznemireni, a pored je nabacana velika količina robe koju su uspeli da spasu.

Neki od njih rekli su nam da im je sve izgorelo.

- Vatra je bila ogromna, osećala se toplota na 50 metara od zgrade. Policajci su sklanjali ljude, mahnito su sklanjali stvari. Velika je šteta, ko zna da li će osiguranje pokriti išta - rekla je za Republiku žena koja je držala butik u Kineskom tržnom centru u Bloku 70.

Još jedna vlasnica nam je rekla da joj je vatra progutala govoto sve.

Ovo je užasno, sve nam je izgorelo… Kažu da je nešto ekspodiralo u kuhinji i da je odatle sve krenulo. Ovde su instalacine loše, svaki čas nešto gori… Ovo je najgore do sad što se desilo - rekla je za Republiku Kai (32), vlasnica jednog od butika.

Nema žrtava

Kako nam je rekao načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić, na licu mesta je 17 vatrogasnih vozila i 62 vatrogasaca-spasilaca koji učestvuju u gašenju požara, a po nalogu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, uključene su i helikopterske

Potvrdio je i da nema žrtava i povređenih.

Na licu mesta smo dokle god to bude potrebno. Konstantno se povećava prisustvo pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd. Nadam se da će ovo u skorije vreme biti lokalizovano, a ono što je najbitnije je da nema povređenih i nema žrtava - rekao je načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading