MLADIĆ (25) UHAPŠEN ZBOG RAZBOJNIŠTVA: Šta se krije iza pljačke zalagaonice u Bačkoj Palanci?

Autor:

Hronika

22.01.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je, operativnim radom, identifikovala i pronašla osumnjičenog.

MLADIĆ (25) UHAPŠEN ZBOG RAZBOJNIŠTVA: Šta se krije iza pljačke zalagaonice u Bačkoj Palanci?

Foto: shutterstock

Nož

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Palanci uhapsili su M. T. (25) iz okoline ovog mesta, zbog sumnje da je počinio razbojništvo.

Sumnja se da je on, pre nedelju dana, maskiran, uz pretnju nožem, od radnice jedne zalagaonice u Bačkoj Palanci ukrao novac, u domaćoj i stranoj valuti.

Policija je, operativnim radom, identifikovala i pronašla osumnjičenog.

M. T. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom  javnom tužiocu u Bačkoj Palanci.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru efikasnim radom rasvetlili su razbojništvo i uhapsili A. H. (2004) i E. H. (1998) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Kako se sumnja, njih dvojica su u noći između 10. i 11. januara ove godine, sa kacigama na glavi i uz pretnju nožem, od radnika jedne kladionice u Tutinu oduzeli torbicu u kojoj se nalazio dnevni pazar u većem iznosu.

Po nalogu nadležnog tužioca, njima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading