DESINGERICA SIMULIRAO VRELU AKCIJU NA BINI! Šok snimak repera zgrozio javnost, evo šta je uradio KLINCU iz prvog reda! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

25.01.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozne scene dešavale su se u trenucima kada je reper izvodio pesmu "Kući kući"!

DESINGERICA SIMULIRAO VRELU AKCIJU NA BINI! Šok snimak repera zgrozio javnost, evo šta je uradio KLINCU iz prvog reda! (FOTO, VIDEO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica ponovo je šokirao javnost nakon što je na jednom nastupu simulirao oralni seks! Naime, kako se vidi na kratkom klipu, on je jednom od momaka koji su se provodili uz njegove pesme u prvom redu tražio da ga dira po glavi, a potom je telom simulirao vrelu akciju, nalik oralnom seksu! 

Foto: Instagram printscreen

Dragomir Despić Desingerica

 

Skandalozne scene dešavale su se u trenucima kada je reper izvodio pesmu "Kući kući". Publika koja je prosustvovala nije našla ništa sporno u pomenutim scenama, jer su po svemu sudeći svi navikli da se Desingerica neprimereno ponaša na tezgama.

Foto: Instagram printscreen

Dragomir Despić Desingerica

 

Despić je skoro na jednom nastupu pljuvao publiku, a svi su oduševljeno snimali ovaj potez, pa su klip delili na društvneim mrežama.

 

 

nače, Despić je donedavno sarađivao sa kolegom Pljugicom, ali su njihovi odnosi postali napeti, što je dovelo do razlaza. O njihovom sukobu se dosta pisalo, a javnost je bila podeljena oko razloga njihove svađe. Desingerica je izjavio da je Pljugica promenio svoje ponašanje i ljude oko sebe, dok je on ostao isti.

Foto: Instagram printscreen

Dragomir Despić Desingerica

 

Očekivano, ovi događaji su izazvali žestoku reakciju javnosti, a Desingerica je još jednom uspeo da se nađe u centru pažnje zbog svojih provokativnih postupaka. Njegovi fanovi, ali i kritičari, sa nestrpljenjem očekuju njegov sledeći potez. Reper i dalje ostaje jedna od najkontroverznijih ličnosti na domaćoj muzičkoj sceni. Njegovi skandalozni nastupi, sukobi sa kolegama i provokativno ponašanje garantuju da će on i dalje biti tema brojnih rasprava i spekulacija.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading