UKRADEN IDENTITET VOJAŽU I DESINGERICI: Lažni reperi zakazali nastup, nastala POMETNJA na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

24.01.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi gledaju i ne veruju, čak se predstavljaju istim imenom!

UKRADEN IDENTITET VOJAŽU I DESINGERICI: Lažni reperi zakazali nastup, nastala POMETNJA na društvenim mrežama!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika TV

Mihajlo Veruović Vojaž i Dragomir Despić Desingerica su dvojica najpopularnijih repera u regionu. Međutim, osim što nekima služe za inspiraciju, ima i onih koji su otišli korak dalje, te ih bukvalno imitiraju. Nedavni nastup mladih repera u jednom lokalu u Šapcu postao je potpuni hit na društvenim mrežama, jer osim što fizički veoma liče na Vojaža i Desingericu, predstavljaju se pod njihovim nadimcima.

Ova tema je brzo postala predmet rasprave na društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali.

- Šabac ima svog lažnog Vojaža i Desingericu koji nastupaju u klubu i ovim je pobeđeno sve, ikada u životu - napisano je u objavi jednog korisnika društvene mreže Instagram.

 

 


Imitacija poznatih ličnosti nije ništa novo u svetu zabave. Mnogi talentovani pojedinci prepoznaju sebe u nekom drugom umetniku i na taj način iskazuju svoje divljenje. U slučaju lažnih Vojaža i Desingerice, njihov nastup u lokalu u Šapcu je izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama, što pokazuje da ova vrsta imitacije može izazvati veliko interesovanje publike.

Vojaž i Desingerica nesumnjivo imaju snažan uticaj na mlade repera. Njihova popularnost i prepoznatljiv stil privlače pažnju i inspirišu mlade umetnike da prate njihov put. Međutim, dok neki vide u tome izraz divljenja, drugi smatraju da bi trebalo da se razvija originalnost i autentičnost.

Društvene mreže su brzo postale poprište rasprave o lažnim Vojažu i Desingerici. Mnogi korisnici su izrazili oduševljenje njihovim nastupom, dok su drugi istakli da bi trebalo da se fokusiraju na razvoj svog originalnog izraza. Ipak, ne može se poreći da su ovaj dvojac privukli pažnju i izazvali živu diskusiju među ljubiteljima repera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading