DESINGERICA ĆERKI KUPIO ŠATOR: Ovako se slavi Badnje veče u domu NAJSKANDALOZNIJEG repera!

Autor:

Zabava

06.01.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica i njegova supruga Nevena otkrili kako provode praznike!

DESINGERICA ĆERKI KUPIO ŠATOR: Ovako se slavi Badnje veče u domu NAJSKANDALOZNIJEG repera!

Foto: Republika.rs, Shutterstock

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica otvorio je dušu na Badnje veče, te priznao sa svojom suprugom Nevenom na šta ga asocira najradosniji hrišćanski praznik.

- Generalno ne volim praznike. Bilo šta što se čestita izaziva neku neprijatnost u meni. Rođendan mi je u tom smislu najgori i tog dana bih najradije nestao sa planete. Smatram da je poslednjih godina nestala ta praznična euforija i da su ljudi izgubili osećaj za međusobnim druženjem - rekao je Desingerica, a Nevena je otkrila kako ovaj praznik izgleda u njihovom domu.

- Božić slavimo sa porodicom i uvek smo ili kod moje majke ili kod Dragomirove tetke. U pitanju je porodična atmosfera koja nam u poslednje vreme značajno nedostaje jer je Dragomir retko kod kuće zbog nastupa - rekla je reperova supruga, a on je bio izričit u tome da, u toku prazničnih dana, posao pada u drugi plan.

- U periodu Božića nemam nastupe jer sam te dane ostavio isključivo za porodicu. To vreme najviše posvećujem ćerki Dunji - priznao je reper, pa otkrio koliko se Božić razlikuje od trenutka kada je dobio naslednicu:

- Razlika je vrlo primetna. Kada nije bilo Dunje, sve smo mogli da spremimo polako i lagano, a sada je u tom periodu uvek hiperaktivna, trči oko nas ili umače ruke u kolač.

Republika

Foto: Republika TV

Desingerica

Nevena je priznala da njihova mezimica neće dobiti poseban poklon za Božić, jer ima sve što poželi.

- Dunja je nedavno dobila šator, a za Novu godinu je tražila lizalicu i bombone. Kada je u pitanju Božić, još uvek nije izrazila želje, ali generalno dobija poklone svakodnevno i ima sve što poželi. Veoma je skromna - rekla je Nevena, a on se osvrnuo na prazničnu trpezu:

- Hranu za praznike ne pripremam, samo je jedem. Tu se uvek nalazi sarma, mnogo mesa gde su obavezni plećka ili but i svakako mnoštvo salata, a glavna je ruska. Inače, van praznika, ali i kada mi obaveze oko posla to dozvoljavaju, volim da pripremam hranu. Nevena i ja delimo kućne poslove. Ako ja pripremam hranu, ona pere sudove i obrnuto - rekao je Dragomir, a Nevena se nadovezala.

- Pripremu trpeze organizuju ili moja majka ili Dragomirova tetka, u zavisnosti od toga gde se nalazimo tog dana, a ja im pomažem. Dajem svoj doprinos u svemu osim u pravljenju česnice, na to se do sada nisam usuđivala – zaključila je ona za "Alo!".

Republika

Foto: Instagram

Desingericina supruga Nevena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Перагеније

06.01.2024 22:26

Није је лупао патиком?...