DRAGANA MIRKOVIĆ NA BADNJE VEČE NAJAVILA ODLAZAK U PENZIJU: Ostala sam devojčica iz Kasidola, zarobljena u telu žene od 55 godina!

Autor:

Zabava

06.01.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk legenda otkrila šta je zabranila Lepoj Breni, pa progovorila o svojoj karijeri!

DRAGANA MIRKOVIĆ NA BADNJE VEČE NAJAVILA ODLAZAK U PENZIJU: Ostala sam devojčica iz Kasidola, zarobljena u telu žene od 55 godina!

Foto: Shutterstock, Petar Divac

Folk zvezda Dragana Mirković na našoj estradi traje 40 godine, a sada je progovorila o odlasku u penziju. Dragana je istakla da je još pre deset godina očekivala da će doći do smene generacija i da će mlađe koleginice zameniti starije.

- Bavim se ovim poslom 40 godina, a to nije malo. Imamo smenu generacija. Očekivala sam još pre 10 godina da će na scenu doći nove i mlade pevačice. Kada prestanem da pevam, meni će od ovog posla nedostajati samo moja publika - kaže Dragana i dodaje da postoje koleginice kojima se iskreno klanja:

- Lepoj Breni, mojoj velikoj plavoj drugarici, rekla sam da joj ne dozvoljavam da ide u penziju. Suzana Mančić, iako je otišla, nikada neće biti u penziji, a Lepoj Lukić se posebno divim na karijeri, trajanju i energiji.

Republika

Foto: Miomir Milić

Dragana Mirković

Mirkovićeva kaže da na televiziji posebno voli da vidi mlade koleginice i navela svog favorita:

- Obožavam Sanju Vučić! Ona je najtalentovanija mlada ženska osoba na prostoru bivše Jugoslavije. Sanja može sve da peva: narodnjake, pop, romsku, izvornu, narodnu muziku... Imam osećaj da može i operu da peva. Fantastičan je autor. Volim njenu prirodnost, lepa je i slatka - ispričala je Dragana za "Informer TV" u emisiji "Estradanje".

- Snimila sam prvu ploču sa 15 godina i odmah sam dobila fanove. Zvali su me "čudo od deteta", a ja sam prvih 10 godina imala užasnu tremu. Znala sam samo da dobro pevam. Sebe nisam doživljavala ni kao lepu ni kao zgodnu. I dan-danas sam stidljiva i povučena. Ostala sam devojčica iz Kasidola zarobljena u telu zrele žene od 55 godina. Takođe, kada je bio jubilej 20 godina moje karijere, mislila sam da je to dovoljno i da ne treba više da se bavim estradom. Tada sam zbog fanova 2004. godine snimila album - kaže folk legenda i objašnjava da je scena oslobađa svih stega:

- Jedino na sceni ne mogu da prepoznam samu sebe. Uvek sam volela da igram i zbog plesa sam na sceni bila spremna na sve!

Republika

Foto: printskrin/Jutjub

Spot Dragane Mirković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jedrilivoje

08.01.2024 09:34

Šmrc, šmrc. Neću moći da spavam.