DRAGANA MIRKOVIĆ SE ZBOG PORODICE ODREKLA KARIJERE: Danas je izgubila svekrvu, a život sa Tonijem u Beču joj izgleda OVAKO!

Autor:

Zabava

22.12.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda je izuzetno vezana za Tonijevu i svoju porodicu, o čemu je pričala pred početak ove godine!

DRAGANA MIRKOVIĆ SE ZBOG PORODICE ODREKLA KARIJERE: Danas je izgubila svekrvu, a život sa Tonijem u Beču joj izgleda OVAKO!

Foto: ST/N. Mutić

Dragana Mirković


Tužna vest je danas zavila porodicu folk zvezde Dragane Mirković u crno. Preminula je njena svekrva, majka njenog supruga Tonija Bijelića, a vest je saopštio upravo on, putem objave na društvenoj mreži Instagram. Ovo se dogodilo sedam dana pred Draganin veliki koncert u Štark Areni.

- Počivaj u miru, moja mamice. 11.04.1947 - 22.12.2023. - napisao je Toni na društvenoj mreži Instagram, a Dragana je ostavila emotikon crno srce.

Antonije Toni Bijelić rođen je 1973. godine u Beču, Austriji, gde je nakon stupanja u brak sa njim prešla i Dragana. Folk zvezda je izuzetno vezana i za svoju i Tonijevu porodicu, o čemu je pričala krajem prošle godine.

- Za mene je Kasidol najpoznatije, a istovremeno i najlepše mesto na svetu. Tu mi je porodica, rodna kuća, uspomene... To je i danas jedno od retkih mesta na svetu na kome mogu da budem ono što jesam, bez tereta koje ime i popularnost nose. Obišla sam ceo svet, ali uvek se rado vraćam mom Kasidolu. Nadam se da sam i ja tokom ovih godina uspela da mu uzvratim za sve ono lepo što sam doživela i da sam na adekvatan način doprinela da se za moje rodno mesto čuje. A što se tiče stvari koje mi nedostaju, najviše mi fali ona bezbrižnost koju detinjstvo sobom nosi, a koju sam tamo doživela.

Republika

Foto: instagram printskrin

Dvorac Dragane Mirković

Detinjstvo joj je kako kaže bilo bajkovito, nikada nije bežala od poljoprivrednih poslova, a kako kaže ni danas joj nije ništa strano.

- Ne znam koliko anegdota mogu ispričati, ali svakako se rado sećam svog detinjstva. Bilo je drugačije vreme, bile su igračke umesto kompjutera i telefona. Vozili smo bicikle, roditelji su nas puštali po čitav dan da se igramo napolju. To neko spajanje sa prirodom od rođenja je bilo nešto savršeno, jako sam tužna što novije generacije to nemaju. Nisam morala mnogo da radim, jer je škola bila prioritet, ali sam morala sve da naučim, i i danas znam da radim i u kući, i oko kuće i na njivi. I ponosna sam na sve to iako mi verovatno nikada neće biti potrebno.

Kao dete je samo sanjala o sreći, nikada nije ni zamišljala da će živeti u raskošu kakav danas ima.

- Nikada nisam sanjala novac, već samo sreću, a za mene su ljubav i zdravlje najveća sreća. I prezadovoljna sam što toga imam koliko mi treba. Sve ostalo je posledica rada koji smo i ja i moj suprug Toni uložili, i naravno da smo ponosni i uživamo u plodovima svoga rada.

 

 

Na pitanje da li je zadovoljna ulogom koju joj je život namenio i da li se nekad zapita kako bi njen život danas izgledao da nije upoznala Tonija sa kojim je stvorila imperiju, ona je rekla:

- Presrećna sam, jer imam zdravu i uspešnu porodicu na koju sam ponosna, radim posao koji volim, okružena sam ljudima koji me vole i cene... To umnogome duguje i sreći da sam upoznala Tonija i da je on moj saputnik na ovom lepom putovanju. Niti mogu, niti sam se ikada zapitala šta bi bilo da je drugačije. Na sreću, i ne moram - govorila je pevačica, pa dodala:

- Ja se u jednom trenutku i jesam odrekla karijere zbog ljubavi. Dugi niz godina posvetila sam isključivo svojoj porodici, i ne samo da nikada nije postojao strah, već sam srećna što je sve tako bilo. Da moji fanovi nisu bili toliko ujedinjeni i da ih Toni nije podržao, pitanje je šta bi i danas bilo i da li bih se vratila u ovolikom obimu i na ovaj način. Ali, kada izađem na rekordno posećene koncerte na kojima publika od početka do kraja uglas peva sa mnom, zahvalna sam im što su me naterali da se vratim - istakla je krajem prošle godine Dragana za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading