SAMO ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE: Izaberite najlepši pogodak šampiona u jesenjoj polusezoni! (VIDEO, ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.01.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se izabere najbolji od najboljih.

SAMO ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE: Izaberite najlepši pogodak šampiona u jesenjoj polusezoni! (VIDEO, ANKETA)

Foto: FK Zemun

Fudbaleri Zemuna prvi deo šampionata u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na liderskoj poziciji sa identičnim bodovnim skorom kao i drugoplasirana Zvezdara, ali su do lovorika stigli zahvaljujući boljem gol količniku.

 

Ekipa iz gornje varoši je tokom jeseni zabeležila skor od 11 pobeda, jednog remija (Zvezdara 0:0) i tri poraza (PKB Padinska Skela 0:2, Radnički Obrenovac 2:3 i Teleoptik Zemun 1:2), a istovremeno su plavo-zeleni postigli 30 pogodaka čime su druga najefikasnija ekipa u takmičenju iza "optičara" koji su protivničke mreže tresli 32 puta.

Dok su igrači na zasluženom odmoru, rukovodstvo kluba uveliko radi na jačanju igračkog kadra kako bi ekipa što spremnije dočekala odlučujuće prolećne borbe, a istovremeno je izabrala četiri najlepša pogotka prethodne polusezone, a u najužem izboru su se našli Danilo Bacanović, Nikola Božić i Filip Đorđević.

Prvi predlog je gol Danila Bacanovića u duelu protiv surčinskog Jedinstva u meču koji su Gornjovarošani dobili rezultatom 1:0, a pogodak je postignut u 12. minutu.

Drugi predlog je pogodak Nikole Božića u 87. minutu meča protiv obrenovačkog Radničkog. Bio je to prvi gol Zemunaca u porazu rezultatom 2:3.

 

 

Treći predlog jest gol Filipa Đorđevića protiv GSP Polet Dorćola. Đorđević je mrežu Dorćolaca zatresao u 43. minutu u susretu koji je Zemun dobio sa ubedljivih 4:1.

Gol istog igrača je i čeetvrti predlog, a u pitanju je takođe meč protiv ekipa sa Dorćola, a ovaj pogodak je postignut u 44. minutu.

Kada j reč o nastavku borbe za bodove, Zemun će u prolećnoj premijeri gostovati Torlaku, a susret je zakazan za drugi dan meseca marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading