POZNATA DAMA SPREMALA CECI TRPEZU: Dok je Veljko sekao badnjak, ONA se potrudila da sve bude BOGATO u vili na Dedinju!

Autor:

Zabava

06.01.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca otkrila ko je zadužen za prazničnu trpezu u njenom domu!

POZNATA DAMA SPREMALA CECI TRPEZU: Dok je Veljko sekao badnjak, ONA se potrudila da sve bude BOGATO u vili na Dedinju!

Foto: ST/V. LUKIĆ,Shuttestock

Pevačica Svetlana Ražnatović poštuje sve hrišćanske praznike, a kako je otkrila, za prazničnu trpezu u njenom domu zadužena je njena rođena sestra Lidija Ocokoljić

- Ja se oslanjam apsolutno na moju sestru, koja brine o svemu tome. Uvek nam je bogata trpeza. I za Božić, i za Uskrs, i za sve praznike - rekla je Ceca za "Grand".

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Lidija Ocokoljić i Ceca

I dok je Cecina sestra Lidija spremala trpezu, Veljko Ražnatović je poveo sina Željka po badnjak. Njih dvojica su danas pozirali sa sekirama u šumi, a Bogdana Ražnatović, Cecina snajka, podelila je fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

- Srećan Badnji dan - napisala je danas Bogdana.

Inače, Bogdana Ražnatović je ponovo trudna i čeka treće dete sa suprugom Veljkom Ražnatovićem. Veoma brzo nakon što su postali roditelji dva sina, porodica će uskoro postati bogatija za još jednog dečaka.

Republika

Foto: Instagram.com

Veljko Ražnatović sa sinom Željkom

Mladi bokser Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana obradovali su javnost vestima o dolasku trećeg deteta. Nakon što su već dobili dva sina, Željka i Krstana, par se sada priprema da dočeka još jednog naslednika, koji će nositi ime Ilijan. Ovo je definitivno vest koja je izazvala veliko interesovanje javnosti, s obzirom na popularnost koju uživa porodica Ražnatović.

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović su se venčali 2019. godine, a već godinu dana kasnije postali su roditelji sina Željka. Njihov drugi sin, Krstan, rođen je u februaru ove godine. Sada se porodica Ražnatović ponovo raduje prinovi koja će im se pridružiti uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading