TERZIĆ O POJAČANJIMA: Vagner bio u Beogradu da pregovara, hoćemo i špica! Evo šta kaže o dolasku LUKE MILIVOJEVIĆA!

Autor: M. M.

Sport

06.01.2024

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Hteo sam i Nemanju Maksimovića, međutim..."

TERZIĆ O POJAČANJIMA: Vagner bio u Beogradu da pregovara, hoćemo i špica! Evo šta kaže o dolasku LUKE MILIVOJEVIĆA!

Foto: Starsport

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio o brojnim aktuelnim temama u klubu.

Prvi čovek šampiona Srbije najpre je pričao u prelaznom roku.

- Neće biti mnogo dolazaka. Želimo da rasteretimo igrački kadar. Ne treba nam toliko. Mnogo je kvalitetnih fudbalera, a ne mogu svi u startnih 11, niti mi želimo nezadovoljstvo u svlačionici. Hoćemo levog beka? I jednog špica! Nemac Kaj Vagner bio je na pregovorima u Beogradu, videćemo šta će se dešavati u narednom periodu - rekao je Terzić za Kurir i dodao:

- Činimo sve da srpske igrače iz inostranstva vratimo u Zvezdu. Jeste, razgovarali smo sa Nemanjom Maksimovićem, sedeo je baš tu, gde ti sada sediš. U januaru. Tada nije imao dobru poziciju u Hetafeu, hteli smo da ga dovedemo. Ali, promenila se situacija u Španiji i on je tamo ostao. Nema mnogo naših kvalitetnih igrača koji igraju. Srpski igrači nisu aktuelni u Evropi, nema ih. Pa, naša reprezentacija nema rešenje za desnog i levog beka.

Tiha patnja navijača Zvezde je Luka Milivojevića, koji se nedavno rastao sa Kristal Palasom.

- Letos sam hteo da dovedem Luku Milivojevića! Razgovarali smo u nekoliko navrata. Bio je moja želja, hteo sam da bude lider, prava "šestica", komandant. Ali... Otišao je na drugu stranu. Žao mi je. Maksimović i Milivojević su igrači koje smo hteli da vratimo. Pratimo i dalje, gledamo. Ali, nema kvalitetnih igrača koji mogu da odgovore visokim zahtevima Crvene zvezde - smatra Terzić.

Veliku pažnju javnosti privukao je talentovani napadač IMT-a Miloš Luković (18).

- Globalizacija je uradila to što je uradila. Skauting se spustio. Evropski klubovi imaju veliki novac i Zvezda ne može da parira. Evo primera. Letos smo hteli da platimo 2.000.000 evra za Petra Ratkova TSC. Platili bismo i 3.000.000! I 4.000.000! Ali, nas je poklopio Salcburg sa 5.000.000! Ne možemo da se trkamo. Nije lako dovesti mladog igrača. I dati tolike pare. I onda dolazimo do pitanja, kako će se on snaći u Zvezdi, izboriti sa pritiskom i svim onim što donosi veliki klub. Ruski klubovi su posebna priča. Razgovarali smo sa malim Lukovićem, sa njegovim klubom. Ali, oni imaju ozbiljnu ponudu iz Rusije. Nije realno da pariramo tom velikom novcu - zaključio je Zvezdan Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading