TAMARA ĐURIĆ ODVELA ĆERKU U MANASTIR: Evo kako starleta obeležava Badnje veče - crkvene pesme, badnjaci, a devojčica uživa u atmosferi!

Autor:

Zabava

06.01.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja rijaliti zvezda odgaja naslednicu u duhu vere.

TAMARA ĐURIĆ ODVELA ĆERKU U MANASTIR: Evo kako starleta obeležava Badnje veče - crkvene pesme, badnjaci, a devojčica uživa u atmosferi!

Foto: shutterstock, Instagram.com

Poznata starleta Tamara Đurić svoju naslednicu Tamaru vaspitava u duhu pravoslavlja i srpskih vrednosti o čemu često obaveštava svoje pratioce na društvenoj mreži. 

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić poslavlja Badnje veče kako i dolikuje


Tako je i sada, na Badnje veče, na Instagramu objavila video klipove na kojima se vidi kako sa ćerkicom prisustvuje bogosluženju u manastiru Pokajnica, a zatim i loženju badnjaka ispred crkve. Na snimcima se vidi kako Đurićkina devojčica, vidno srećna, uživa sa svojom mamom u prazničnoj atmosferi. 

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić ćerku od malih nogu navikava na crkvenu atmosferu

Među Tamarinim objavama su i sledeće reči upućene svima koji sutra obeležavaju najradosniji hrišćanski praznik: 

- Spremi badnjak ovog jutra da ugreješ Hrista sutra! Dočekaj ga u domu svome, slava Hristu rođenome! Nek ti je Srećan badnji dan i čitav život radostan!

Inače, ova poznata mama sa pratiocima na Instagramu je i ranije delila trenutke iz privatnog života po kojima se da zaključiti da ona od malih nogu uči dete da se moli i da provodi vreme u crkvenom ambijentu.

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić sa naslednicom prisustvovala bogosluženju

Tamara je jednom prilikom snimala svoju malenu Tamaru u pravoslavnom hramu kada su išle da se zajedno pomole Svetoj Petki i kada je pokazala da ona sve razume i zna.

- Tamara, čiji je ovo hram? Ko je ovo ljubavi - pitala je ponosna majka, a zatim su obe celivale ikonu velike svetiteljke.

Podsećanja radi, Đurićkina naslednica ovog januara napunila je tri godine, s obzirom na to da ju je starleta i bivša rijaliti učesnica donela na svet 3. januara 2021. godine u porodilištu Narodni front u Beogradu.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading