"GDE STE, JUNACI?!" Darko Lazić pojurio u šumu da iseče badnjak, pa poslao HIT PORUKU!

Autor:

Zabava

06.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je poželeo svima da praznik provedu u miru, pa je se obratio muškarcima i pitao ko je sve poranio u šumu!

"GDE STE, JUNACI?!" Darko Lazić pojurio u šumu da iseče badnjak, pa poslao HIT PORUKU!

Foto: instagram

Folker Darko Lazić poranio je da iseče badnjak, kako nalažu naši običaji, pa se brzo, nakon što je ubrao granu koja mu odgovara obratio pratiocima na Instagramu! Pevač je poželeo svima da praznik provedu u miru, pa je se obratio muškarcima i pitao ko je sve poranio u šumu, ali na šaljiv način. 

- Mir Božji, Hristos se rodi! Srećno badnje jutro svima. Moj sin i ja smo odsekli svoje! Ajmo junaci da vas vidim! Da vidimo ko je kada ustao i koliku je granu ubrao - rekao je Darko, kome je društvo pravio sin Aleksej. 

Foto: instagram darko lazic

Darko Lazić

Pre nego što je otišao po badnjak, Darko je u porodičnoj kući spremao pečenicu i još nekoliko specijaliteta, a na ovaj dan kaže da voli da sa cela porodica okupi i da vreme provedu zajedno.

- Badnji dan, veče i Božić me uvek podsete na detinjstvo. Ovaj praznik uvek asocira na radost, a ja sad sa decom tek vidim kako to sve izgleda! Kad sam bio klinac sve je bila zabava, a sad je tu radost u srcu što smo zdravi i pre svega svi zajedno da se u ovo vreme volimo i delimo ljubav. U ovo vreme otkažem sve tezge, pa se posvetim mojima kod kuće. Ovako se brzo živi i jedva da se viđamo, tako da je ovo ono najlepše doba godine - poručio je Lazić.

Inače, badnjak je u srpskoj tradiciji simbol bogatstva, plodnosti i zaštite domaćinstva, pa se tako, dok se unosi u kuću, rade i razni propratni običaji. Deca umeju da se gađaju pšenicom i da izgovaraju razne praznične fraze za mir i radost u kući. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading