KOD NAS SE JEDE SAMO NA PODU: Viki Miljković ima posebne rituale na Badnje veče, evo u čemu PRETERUJE!

Autor:

Zabava

06.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi južnjaci nemamo problem da pojedemo previše. Takvi su običaji, tako sam vaspitana i neću da glumatam tu da pojedem u vreme praznika dva lista salate!

KOD NAS SE JEDE SAMO NA PODU: Viki Miljković ima posebne rituale na Badnje veče, evo u čemu PRETERUJE!

Foto: Instagram.com

Viki Miljković

Pevačica Viki Miljković kaže da na Badnje veče i Božić sprema trpezu koja je preobimna, kao i da je praksa da se kod nje u domu uvek u ovo doba godine jede na podu! Folkerka kaže da se često i preteruje kad je uzimanje hrane u pitanju, zbog čega se i nabaci koji kilogram viška. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Viki Miljković

Badnje veče je uvek posno, jedemo na podu, priprema se tradicionalno posni pasulj prebranac, mesi se česnica. Na trpezi se nađe i dosta suvog voća. Za Božić ide mrsna trpeza, spremaju se kolači, sarme, pečenje, supe, baš nešto posebno. Mi južnjaci volimo da kuvamo i da spremamo pa tako i ja volim da kuvam. Ali za božićnu i uskršnju trpezu imaju svoje tradicionalne načine kako se spremaju - rekla je jednom prilikom pevačica kroz smeh. 

Viki tvrdi da ne spada u red pevačica koje brinu da se slučajno ne ugoje u vreme praznika.

Foto: Instagram.com

Viki Miljković

Dešava se da preteram u hrani i da se nabaci neki kilogram viška, ali se ja nje opterećujem time! Kako došlo tako lako može i da se skine. Mi južnjaci nemamo problem da pojedemo previše. Takvi su običaji, tako sam vaspitana i neću da glumatam tu da pojedem u vreme praznika dva lista salate! Slično je i kod mojih koleginica sa estrade, samo je razlika u tome što one posle praznika imaju disciplinu, pa skinu svaki višak. Ja se ulenjim, ali nikad nisam ni bila kao motka tanka. Kod mene je uvek imalo malo viška, ali sam zadovoljna kako izgledam - priča ona. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading