KAO PRAVI DOMAĆIN: Sloba decu probudio u cik zore, pa svi potrčali u šumu da izaberu najbolji badnjak! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je sa sa dva Jelenina sina krenuo u akciju, dok je ona kod kuće pripremala sve vezano za prazničnu trpezu.

KAO PRAVI DOMAĆIN: Sloba decu probudio u cik zore, pa svi potrčali u šumu da izaberu najbolji badnjak! (FOTO)

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

Pevač Sloba Radanović probudio se na Badnji dan u cik zore, pa je sa sinovima požurio u šumu po badnjak! On je sa sa dva Jelenina sina krenuo u akciju, dok je ona kod kuće pripremala sve vezano za prazničnu trpezu, pa se na društvenim mrežama pohvalio kako su se proveli u šumi dok su tražili idealno drvo.

Momci su u rukama imali baterijske lampe, budući da se napolju nije video prst pred okom, a Radanović je nosio sekiru. On se fotografisao na kvadu na kom su se prethodno vozili, pa su ljudi pisali u komentarima da je pod punom opremom otišao na zadatak!

Foto: PrintscreenInstagram/Sloba Radanovic

Sloba Radanović

 

- Nekaam je na zdravlje Badnje jutro i Badnji dan, braćo, sestre i prijatelji! Neka Bog čuva vas i vaše najmilije i da od ovog Božića svi kolektivno budemo bolji ljudi. Voli vas Sloba, Kosovo je Srbija - napisao je na Instagramu pevač, koji je potom pokazao tri prsta.

Sloba je okačio i fotografiju Kosova na kojoj je bio natpis "nema predaje", pa je ova slika izazvala burne reakcije na njegovom profilu. Pevaču su svi prvo čestitali praznik, pa su pisali da je veliki patriota jer ne zaboravlja na ljude koji su na Kosovu i Metohiji, a koji su u strahu da na praznik izađu iz svojih kuća zbog incidenata koji su se dešavali prethodnih godina. 

Foto: PrintscreenInstagram/Sloba Radanovic

Sloba Radanović

Inače, Radanović neretko društvene mreže koristi da ukaže na tešku situaciju na Kosovu, a nedavno je sa suprugom Jelenom obišao brojne manastire na jugu Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading